To floral φόρεμα από τα Mango που έγινε sold-out

To φόρεσε η Blake Lively

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To floral φόρεμα από τα Mango που έγινε sold-out

Το ξέρω καλά -και εγώ αλλά και εσείς- ότι το καλοκαίρι τα φορέματα είναι το Νο1 κομμάτι που επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας από το πρωί ως το βράδυ. Οι λόγοι πολλοί και γνωστοί τοις πάσι, αρχής γενομένης από το εύχρηστο και βολικό της υπόθεσης και συνεχίζοντας με τα πλεονεκτήματα, συμπληρώνουμε το στυλ και την κομψότητα που προσφέρει στα looks μας ένα φόρεμα. Ειδικά η επιλογή ενός floral κομματιού είναι ιδανική από την άνοιξη ακόμα.

Αυτό έκανε και η διάσημη ηθοποιός Blike Lively, επιλέγοντας μάλιστα ένα μάξι φόρεμα από τα Mango, που έγινε sold out. H ίδια σε μια βόλτα της στη Νέα Υόρκη δεν πέρασε απαρατήρητη, φορώντας ένα boho κομμάτι με φλοράλ μοτίβα (δες εδώ τα μυστικά του bohemian look), το οποίο συνδύασε με ένα ριγέ πανωφόρι, κάνοντας ένα ταιριαστό mix'n'match που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Blake Lively με φόρεμα Mango

Style up your floral dress

Αυτό το στυλάτο floral φόρεμα θα κάνει τη διαφορά, καθώς η σεζόν από εδώ και στο εξής αποζητά τα φορέματα, σε όποιο μήκος επιθυμείς, και ειδικά τα λουλουδάτα που ποτέ μα ποτέ δεν χάνουν την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας.Πριν περάσουμε στις στιλιστικές συμβουλές που αφορούν το φλοράλ φόρεμα και τον πιο θηλυκό τρόπο να το αναδείξεις, θα σταθούμε στην επιλογή της Blake, που επέλεξε το bohemian style, συνδυάζοντας το φόρεμά της με σανδάλια.

Εσύ φυσικά μπορείς να το φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers, που είναι τέλειος συνδυασμός για urban και daily εμφανίσεις. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά, αφού το φλοράλ φόρεμα σε κάθε μήκος και σχέδιο, μπορεί να συνδυαστεί με τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια, και αν θέλεις, μπορείς να σετάρεις μια μίνι tote bag για πιο κομψό αποτέλεσμα.

Να θυμάσαι τον κανόνα με τα μοτίβα, αφού όσο πιο μεγάλα είναι τόσο περισσότερο όγκο θα σου προσθέσουν, ενώ εάν θέλεις να δημιουργήσεις μια κομψή σιλουέτα δεν έχεις παρά να βάλεις στη μέση σου μια ζώνη. Φυσικά για έξτρα πόντους ύψους, ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι ο τέλειος συνδυασμός (τσέκαρε εδώ τα παπούτσια που ταιριάζουν με όλα σου τα φορέματα).

floral φόρεμα Mango

* Αξίζει να σημειώσουμε πως το Mango συνεργάστηκε με την Chufy για μια σειρά από μποέμ καλοκαιρινά κομμάτια από βιώσιμα υφάσματα, εμπνευσμένα από το νησί της Μαγιόρκα, όπως είναι και το εν λόγω φόρεμα της Blake, που μάλιστα κοστίζει €100.