Summer prints: Καλοκαιρινά φρούτα & θαλασσινά στοιχεία στα looks μας

Τα μοτίβα που φοράμε μόνο το καλοκαίρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Summer prints: Καλοκαιρινά φρούτα & θαλασσινά στοιχεία στα looks μας

H ιδέα φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύει στον ωκεανό αλλά και στους οπωρώνες του κόσμου, με μοτίβα εμπνευσμένα από θαλασσινά στοιχεία και λαχταριστά φρούτα. Είναι τα prints αυτά που μπορούμε να φοράμε το καλοκαίρι μόνο και φυσικά όχι απαραίτητα ως... μαγιό (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) ή beachwear.

ocean prints street style

O Versace εντυπωσίασε στην καλοκαιρινή του συλλογή όπου η πανέμορφη Irina Shayk φόρεσε ένα φόρεμα γεμάτο αστερίες και καβούρια, αναδεικνύοντας και με το παραπάνω μια ξεχωριστή υποβρύχια ατμόσφαιρα για τη σεζόν που διανύουμε. Η συλλογή M&S x Ghost περιλαμβάνει κι ένα γοητευτικό μοτίβο από αστερίες και κοχύλια αλλά και πολλά κεράσια (δες τις φωτό που ακολουθούν), η Rixo πολλά με μαργαριτάρια και γοργόνες, ενώ δεν λείπουν παρόμοια στοιχεία και από τα αξεσουάρ (δες εδώ τα βασικά του καλοκαιριού).

φόρεμα με αστερίες marks&spencer

Μια βόλτα στην παραλία φέρνουν στο νου φορέματα (δες εδώ τα πράσινα must-have από το Zara) και πουκάμισα που είναι γεμάτα από ψάρια, χρώματα της θάλασσας, κοράλλια και φύκια, οπότε φρόντισε να αποκτήσεις φέτος (όσο ακόμα είναι καιρός) ένα κομμάτι που θα σου θυμίζει το καλοκαίρι και το... φθινόπωρο.

φόρεμα με κεράσια marks&spencer

Από τον γυαλό στο... χωράφι!

Κι αν δεν είσαι κορίτσι του... γυαλού αλλά προτιμάς την ξηρά περισσότερο, στρέψε το ενδιαφέρον σου στα λαχταριστά και σούπερ αρωματικά καλοκαιρινά φρούτα, φράουλες, κεράσια, ανανάδες, καρπούζια και ό,τι άλλο βγάζει ο μπαξές και σκέψου μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ (δες εδώ τα πιο hot κομμάτια της σεζόν) να γεμίζουν χρώμα και... γεύση.

μοτίβα φρούτων

Τα μοτίβα φρούτων λειτουργούν ως τέλειες εναλλακτικές λύσεις στα φλοράλ κι εξακολουθούν να δίνουν το "παρών" για το καλοκαίρι του’ 21. Η ιδέα έρχεται από τις πασαρέλες που απογείωσαν τα εν λόγω prints και στη συνέχεια οι influencers τα φόρεσαν στο street style, από όπου και πέρνουμε ιδέες. Να θυμάσαι ότι είναι δυνατά prints από μόνα τους, οπότε άφησέ τα να αναδειχτούν και μη φορτώσεις το υπόλοιπο look σου με έξτρα... διακοσμητικά. Εδώ ισχύει η φράση "less is less"!

μοτίβα ανανάς