5 παρουσιάστριες φοράνε τα ωραιότερα jumpsuit του καλοκαιριού

Το κομμάτι που λατρεύουμε στις διακοπές - και όχι μόνο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 παρουσιάστριες φοράνε τα ωραιότερα jumpsuit του καλοκαιριού

Είναι από τα κομμάτια που οι σχεδιαστές εντάσσουν κάθε χρόνο (μαζί με τις τάσεις της σεζόν) στις συλλογές τους, προσθέτοντας κάθε φορά και μια μοντέρνα πινελιά. Το street style τις λατρεύει και οι fashionistas ανά τον κόσμο δεν σταματούν να... ορκίζονται στυλιστικά στο όνομά τους. Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν το must-have item του καλοκαιριού, ενώ οι πολυαγαπημένες μας παρουσιάστριες δείχνουν όχι μόνο να τις λατρεύουν αλλά και να τις απογειώνουν στυλιστικά.

Το jumpsuit (αγγλιστί) μπορεί να φαίνεται ευκολοφόρετο ρούχο, ωστόσο δεν είναι. Το κάθε κομμάτι δημιουργείται για να ταιριάζει και σε μία σιλουέτα. Σε γενικές γραμμές κολακεύει τις ψηλόλιγνες κοπέλες αν και με μερικά τρικ μπορείς να κάνεις απόλυτα δικό σου το stylish αυτό ρούχο της νέας σεζόν!

street style pink jumpsuit

Κομμάτι... πασπαρτού

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα ευέλικτο ρούχο που θα το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί αν συνδυαστεί σωστά ανάλογα με το στυλ και το ύφος που θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου. Μάλιστα, ανήκει στην κατηγορία των κομματιών που μπορούν να αναβαθμιστούν και να φαίνονται ακριβά, αν ξέρεις φυσικά τους κανόνες!

Επιπλέον έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χαρίσουν ένα casual αλλά και ένα πιο επίσημο αποτέλεσμα χωρίς να το πολυσκεφτείς, αλλάζοντας απλώς παπούτσια (δες τα trendy της σεζόν) και αξεσουάρ (τα καλύτερα της σεζόν είναι εδώ). Και το σημαντικότερο, αποτελούν μια γρήγορη επιλογή για εκείνες τις στιγμές που δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς ένα ολοκληρωμένο look και δυσκολεύεσαι πώς θα σετάρεις τι!

τζιν φόρμα street style

Μία επιπλέον ευκολία που προσφέρουν τα jumpsuits είναι πως ταιριάζουν με διαφορετικά παπούτσια. Με loafers, μπαλαρίνες και sneakers για μια casual εμφάνιση ή με γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules για μια βραδινή έξοδο. Δες τι φοράνε οι αγαπημένες σου παρουσιάστριες και διάλεξε τη δική σου ολόσωμη φόρμα.

Οι λαμπερές παρουσιάστριες φοράνε τις αγαπημένες τους

Καινούργιου με τζιν φόρμα

Κατερίνα Καινούργιου

Μαλέσκου με ολόσωμη φόρμα

Ιωάννα Μαλέσκου

Σκορδά με ροζ φόρμα

Φαίη Σκορδά

Τσιμτσιλή με τζιν ολόσωμη φόρμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εμπριμέ φόρμα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συνατσάκη look

Μαίρη Συνατσάκη