5 φορέματα που θα επιλέξεις αντί για νυφικό

Για τον καλοκαιρινό σου γάμο που θα μείνει αξέχαστος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 φορέματα που θα επιλέξεις αντί για νυφικό

Μη σου φαίνεται παράξενο εάν επιλέξεις να κάνεις τον γάμο σου χωρίς να φορέσεις μια υπερπαραγωγή. Μπορεί φυσικά να μην ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και να ονειρεύεσαι... γοργόνες και μάγκες αλλά και ουρές και πέπλα. Ωστόσο μπορεί να αλλάξεις γνώμη βλέποντας αυτά τα λευκά φορέματα που αποτελούν τον ορισμό της κομψότητας για έναν καλοκαιρινό ή πολιτικό γάμο.

Εν μέσω πανδημίας πολλά έχουν αλλάξει στις κοινωνικές εκδηλώσεις και ακόμα οι γάμοι γίνονται με λίγα άτομα, οπότε στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεσαι και εσύ κάτι πολύ φανταχτερό. Επίσης στην περίπτωση που κάνεις τον γάμο σου σε νησί, γιατί να κουβαλάς πλουμιστά νυφικά και ογκώδη φορέματα που δεν ταιριάζουν καθόλου σε ένα νησιωτικό wedding concept;

λευκό φόρεμα γάμος

Φυσικά θα σκεφτείς και το κόστος, καθώς πολύ λιγότερα θα σου στοιχίσει ένα φόρεμα που δεν είναι απαραίτητα νυφικό (άλλο εάν εσύ το χρησιμοποιήσεις γι' αυτόν το λόγο) από ό,τι ένα κλασικό νυφικό. Και βέβαια μετά θα το φορέσεις και ως φόρεμα όλο το καλοκαίρι αλλά και σε περιστάσεις που μπορεί να βρεθείς. Οπότε η αξία του (αν και μικρή) παραμένει.

The less is less

Ξέφυγε από τα τετριμμένα που θέλουν τις νύφες στολισμένες σαν... χριστουγεννιάτικα δέντρα. Πλέον μπορείς να είσαι η πιο όμορφη και κομψή bride to be μέσα σε ένα απλό φόρεμα, που όμως θα διαθέτει και στυλ και κομψότητα και θα είναι μέσα στις τάσεις της σεζόν. Διαχρονικό και κλασικό λευκό συνδυασμένο με στοιχεία δαντέλας, διαφάνειες, πλεκτά μοτίβα ή τούλι, σατέν ή λινό, θα γίνει το αγαπημένο σου για... πάντα! Να συμπληρώσω εδώ ότι μπορείς να βάλεις ακόμα και αθλητικά, εάν δεν επιλέξεις mules ή σανδάλια!

Δώσε βάση στις λεπτομέρειες

  • Αν αγαπάς το ρετρό στυλ, προτίμησε διακριτικά βολάν αλλά και τετράγωνο ντεκολτέ.
  • Αν είσαι sexy κορίτσι, ένα σατέν κομμάτι σε στυλ bodycon θα σε απογειώσει!
  • Αν ο ρομαντισμός βγαίνει από μέσα σου, δαντέλες και βολάν είναι must-have.
  • Αν είσαι ακόμα το... κοριτσάκι του μπαμπά, θέλεις μια girly πινελιά, που θα τη λάβεις απλόχερα με ένα φόρεμα tutu, με φουσκωτό τούλι, αλλά και μια κορδέλα για ζώνη.

Λευκά φορέματα αντί νυφικού

λευκό μίντι φόρεμα

Με τετράγωνο ντεκολτέ, €196, boozt.com

λευκό φόρεμα με ζώνη

Με βολάν και ζώνη, €13,95, Celestino

λευκό μίνι φόρεμα

Με κηπούρ, €39,99, Mango

λευκό φόρεμα με δαντέλα

Με λεπτό ζωνάκι, €49,95, Marks & Spencer

λευκό φόρεμα με γιακά

Με μεγάλο γιακά, €39,95, Zara