Κάνε focus στα must-have σανδάλια του καλοκαιριού

Τα πλεκτά αξεσουάρ είναι το απόλυτο trend

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνε focus στα must-have σανδάλια του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι όλες θέλουμε άνετα και βολικά παπούτσια, για πολλούς λόγους. Αρχικά για να είμαστε άνετες, να μην ιδρώνουν τα ποδαράκια μας και να αναδειχτεί το υπέροχο πεντικιούρ μας. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι τα σανδάλια μάς είναι απαραίτητα για τις βόλτες μας στην πόλη αλλά και για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες και ακτές!

Είναι αυτό το πολυαγαπημένο πεδιλάκι που ταιριάζει εύκολα με όλα μας τα σύνολα, μπορεί να μας συνοδέψει από το πρωί ως το βράδυ και δεν θα δυσκολευτούμε καθόλου να ανεβοκατέβουμε όσες σκάλες κι αν χρειαστεί σε χωριά, νησιά και βουναλάκια.

Ήρθε η ώρα ωστόσο να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα δερμάτινα σανδάλια και να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα ζευγάρι πλεκτά, που θα αναδείξουν όχι μόνο το στυλ σου αλλά και την ενημέρωσή σου περί των trends της σεζόν στα παπούτσια.

πλεκτά πασαρέλα

Επιπλέον ξέρεις καλά πως τα ρετρό κομμάτια είναι ό,τι καλύτερο για να φορέσεις φέτος (δες εδώ ποια βασικά πρέπει να εντάξεις στα looks σου), οπότε ό,τι πλεκτό υπάρχει από το παρελθόν, τότε που οι μαμάδες και οι γιαγιάδες δεν άφηναν τις βελόνες και το βελονάκι, καλό είναι να του ρίξεις μια ματιά.

Ήδη διάσημες μοντέλες αλλά και influencers έχουν αγαπήσει τα πλεκτά κομμάτια (δες εδώ το trend που φόρεσε η Bella Hadid στην παραλία), με την Gigi Hadid να φορά ένα πλεκτό μπλουζάκι σε κίτρινο χρώμα, βάζοντας τα... γυαλιά σε όλες μας.

Mε ένα bohemian twist

Tα πλεκτά σανδάλια θα σου χαρίσουν αυτό το έθνικ στοιχείο που θέλεις να έχεις στις εμφανίσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά πως δεν μπορείς να τα φορέσεις και σε μια βραδινή έξοδο ή να τα συνδυάσεις με το τζιν και με πιο casual κομμάτια.

πλεκτά σανδάλια

Προτίμησε ένα ζευγάρι που θα πηγαίνει με τα περισσότερα ρούχα σου, για να έχεις και πολλές επιλογές, και κινήσου σε γήινες αποχρώσεις αλλά και στο πολυαγαπημένο χρώμα του κόκκινου κρασιού. Θα αναδείξει το μαύρισμά σου και αποπνέει έξτρα κομψότητα και αριστοκρατία.

Δες την πρόστασή μου και μπες στη συνέχεια στο Instagram (helen_knittingbags) και στο Facebook Πλεκτές Δημιουργίες, για να δεις περισσότερες επιλογές. Τα συγκεκριμένα κοστίζουν 30 ευρώ και μπορείς να τα παραγγείλεις σε όποιο χρώμα θέλεις.

πλεκτά σανδάλια μπορντό

Χειροποίητα πλεκτά σανδάλια σε μπορντό χρώμα, €30