Γιατί πρέπει να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι σε ένα ζευγάρι πολύχρωμα πέδιλα

Είναι stylish και σούπερ sexy

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιατί πρέπει να επενδύσεις φέτος το καλοκαίρι σε ένα ζευγάρι πολύχρωμα πέδιλα

Όλες αγαπάμε τα παπούτσια και ένα ζευγάρι ποτέ δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσουμε τις στυλιστικές μας ανάγκες όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά όμως το καλοκαίρι η ντουλάπα γεμίζει με παπούτσια σε όλα τα χρώματα, αφού σανδάλια, γοβάκια, πέδιλα, sliders και σαγιονάρες (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) έχουν την τιμητική τους.

Είναι βλέπεις αυτός ο καιρός που τα ρούχα μας απαιτούν πολλά και διαφορετικά παπούτσια για να συνδυαστούν και εμείς κλείνουμε πονηρά το μάτι σε... άλλη μία αγορά! Επιπλέον θέλουμε να αναδείξουμε το πεντικιούρ μας αλλά και το μπρονζέ μας μαύρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

χρωματιστά Mules

Στην σκέψη μας έρχονται διλήμματα του τύπου: "Ποιο χρώμα ταιριάζει με ένα εμπριμέ φόρεμα;" ή "τι να φορέσω με το wide pants μου;". Η αλήθεια είναι πως επειδή κάθε καλοκαίρι τα χρώματα στα ρούχα μας είναι πολλά και διαφορετικά κι εμείς θέλουμε να ταιριάζουν τα παπούτσια μας με κάθε μας εμφάνιση.

Επενδύουμε λοιπόν στα κλασικά και διαχρονικά χρώματα αλλά θέλουμε και φωτεινούς τόνους στα πέδιλα και τα σανδάλια μας, για να απογειώσουμε τις εμφανίσεις μας. Για να μην το πολυσκέφτεσαι κάθε φορά, η ιδέα, και μεγάλη τάση φέτος το καλοκαίρι, είναι να αποκτήσεις ένα ζευγάρι multicolor πέδιλα, που ταιριάζουν με όλα, ενώ είναι σούπερ σέξι και στυλάτα ταυτόχρονα.

colorful platforms

Style tip for the experts

Φρόντισε να αποκτήσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, που θα τα φοράς στις βραδινές σου εξόδους, για να αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου αλλά και το μαύρισμά σου. Προτίμησε να έχουν πάνω τους... όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να μη δυσκολευτείς με τους συνδυασμούς.

platfors colorful

Αν πάλι είσαι φανατική των mules, ρίξε μια ματιά σε ένα ζευγάρι με εμπριμέ ύφασμα που συνδυάζει πολλές αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας και θα τα φοράς με όλα σου τα καλοκαιρινά σύνολα. Μη φοβηθείς τους mix'n'match συνδυασμούς και πρόσεξε το πεντικιούρ σου να είναι σε ήπιους τόνους για να φανεί πιο καλά το παπούτσι. Δες την πρότασή μου και βάλ'την στη λίστα με τις αγορές σου.

strappy χρωματιστά πέδιλα

Πολύχρωμα πέδιλα με λουράκια, €29,99, Bozikis