Ψάχνεις για καινούργια μπλουζάκια; Δοκίμασε τα wrap tops του καλοκαιριού!

Είναι σούπερ sexy και υπέρκομψα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψάχνεις για καινούργια μπλουζάκια; Δοκίμασε τα wrap tops του καλοκαιριού!

Υπάρχουν ορισμένα βασικά κομμάτια που θα έχουν πάντα θέση στην ντουλάπα μας, όσους κύκλους κι αν κάνει η μόδα, όσες τάσεις κι αν έρθουν και φύγουν, ακόμα κι όταν οι εποχές έρχονται και φεύγουν. Τώρα που όλες ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας χρειαζόμαστε ανανέωση και καινούργια ρούχα, οπότε καλό θα ήταν να επενδύσουμε στη μεγάλη τάση της σεζόν, που ωστόσο την αγαπούσαμε και στο παρελθόν, και μπορεί να έχεις ακόμα ένα τέτοιο top στην ντουλάπα σου.

Μεγάλη τάση στους δρόμους της πόλης τα περίφημα και σούπερ βολικά wrap tops ή αλλιώς αυτά που έχουν κοψίματα και δένουν γύρω από τη μέση. Φέτος μάλιστα, τα βλέπουμε στην υπέρκομψη μορφή τους, αφού είναι sexy τόσο όσο και αναδεικνύουν ιδανικά τα wide pants αλλά και τις φούστες του καλοκαιριού.

red wrap top

Παρόμοιa λογική με τα περίφημα bralette, αλλά στην πιο κομψή εκδοχή τους, σκοπό έχουν και αυτά να αναδείξουν τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς σου και την κομψή σου μέση. Να θυμάσαι ότι εάν δεν διαθέτει κορμί μοντέλου, μπορείς να επιλέξεις ένα τύπου πουκάμισο, σε πιο loose δηλαδή γραμμή και να το φορέσεις πάνω από το τζιν σου δεμένο χαλαρά στη μέση ή στην πλάτη σου.

white wrap top

Extra tips

  • Απόφυγε τα στενά παντελόνια από κάτω και ιδανικά επίλεξε ένα παντελόνι κοστουμιού, για μια σούπερ chic εμφάνιση.
  • Εάν επιλέξεις ένα στενό κομμάτι αλλά δεν αισθάνεσαι και τόσο καλά με το σώμα σου, θα το σώσεις ρίχνοντας πάνω σου ένα φαρδύ πουκάμισο ή ένα κιμονό.
  • Δώσε βάση στο ύφασμα και στο print, έτσι ώστε η εφαρμογή να είναι η ιδανική αλλά και τα μοτίβα να κολακεύουν τη σιλουέτα σου.

beige wrap top

  • Εάν το wrap top έχει πολλά κορδόνια και περίεργα δεσίματα, απόφυγε τα πολλά κοσμήματα και άφησέ το να αναδειχτεί από μόνο του.
  • Η μαυρισμένη επιδερμίδα τώρα το καλοκαίρι ευνοεί την επιλογή ενός wrap top, αφού θα φανεί υπέροχο το σοκολατένιο σου χρώμα.
  • Όχι όλο το σύνολο sexy, γιατί θα είναι εντελώς κιτς το αποτέλεσμα.