Κάνει «θραύση» στα H&M το φόρεμα με ανοιχτή πλάτη - Ιδανικό για γάμους

Αγόρασέ το και δε θα χάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει «θραύση» στα H&M το φόρεμα με ανοιχτή πλάτη - Ιδανικό για γάμους

Το καλοκαίρι είναι χωρίς αμφιβολία η εποχή των γάμων και με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε για σένα στο online store του H&M, εντοπίσαμε το πιο υπέροχο φόρεμα για να βάλεις εάν είσαι καλεσμένη και θες να τραβήξεις πάνω σου τα βλέμματα.

Η φετινή σεζόν «προστάζει» την επιστροφή στα παλ χρώματα και ένα από αυτά που κάνουν «θραύση» στην αγορά είναι και αυτό της μέντας. Το φόρεμα που βρήκαμε είναι γυαλιστερό στο χρώμα της μέντας και την ίδια στιγμή αέρινο και καλοκαιρινό. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς, κι αυτό, όπως και το μεταλλιζέ λιλά φόρεμα που σου προτείναμε.

Αυτό είναι το φόρεμα από το H&M

Μίντι φόρεμα από γυαλιστερό lyocell. Δέσιμο στον αυχένα με φαρδιά λουριά, στενό κόψιμο επάνω και ανοιχτή πλάτη με ντυμένο λάστιχο. Ψηλό σκίσιμο στη μία πλευρά. Με φόδρα.

Κοστίζει 34,99€ και θα σου προτείναμε να βιαστείς και να κάνεις την παραγγελία σου όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

H&M εξώπλατο φόρεμα

Τρία all time classic ολόσωμα μαγιό από τα H&M - Σούπερ οικονομικά

Στην λίστα για τα καλοκαιρινά ψώνια είναι κάθε καλοκαίρι τα μαγιό, τα οποία όσα και να έχουμε δεν μας είναι ποτέ αρκετά, για αυτό και ήρθε και η ώρα για μια βόλτα από τα αγαπημένα H&M.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα φημίζεται κυρίως για τα εσώρουχα και τα μαγιό της, τα οποία έχουν άριστη ποιότητα και κρατάνε για πολύ καιρό, παρά τις οικονομικές τους τιμές.

Εμείς ρίξαμε λοιπόν πρόσφατα μια ματιά από τα H&M και βρήκαμε τρία ολόσωμα μαγιό, ένα από τα κάθε στυλ, που είναι all time classic και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα, όπως και αυτά τα τζιν παντελόνια.

Ολόσωμο μαγιό High leg

34,99 €

  • Ολόσωμο μαγιό με επένδυση και με εξαιρετικά στενή εφαρμογή και εφέ σύσφιξης στη μέση.
  • Φαρδιές ρυθμιζόμενες τιράντες και θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη.
  • Άνοιγμα και τιράντες που σταυρώνουν μπροστά.
  • Ψηλό κόψιμο στους γοφούς και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

 H&M μαύρο μαγιό

Ολόσωμο μαγιό High leg

24,99 €

  • Ολόσωμο μαγιό με επένδυση, λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες και θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη.
  • Ψηλό κόψιμο στους γοφούς με διακοσμητική στριφτή λεπτομέρεια στη μέση και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

 H&M μαγιό μαύρο

Ολόσωμο μαγιό High leg

29,99 €

  • Ολόσωμο μαγιό με επένδυση, ντεκολτέ σε σχήμα V και ανοίγματα μπροστά, στην πλάτη και στα πλάγια. Θήκες με αφαιρούμενα μαξιλαράκια που σμιλεύουν το στήθος και προσφέρουν καλή στήριξη.
  • Ψηλό κόψιμο στους γοφούς και μέτρια κάλυψη στους γλουτούς.

 H&M μαγιό κόκκινο

TAGS