Zara: 10+1 σούπερ στυλάτα crop tops με 5,99 ευρώ

Γέμισε τη βαλίτσα των διακοπών με τα πιο trendy κομμάτια των εκπτώσεων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: 10+1 σούπερ στυλάτα crop tops με 5,99 ευρώ

Οφείλουμε να πάμε διακοπές με γεμάτη τη... βαλίτσα μας με ό,τι ακριβώς τι επιτάσσει η μόδα και το στυλ της σεζόν S/S 2021 για να απολαύσουμε τις πιο όμορφες, ελεύθερες και μοδάτες βόλτες μας στο νησί ή την πόλη όπου θα βρεθούμε.

Πολυαγαπημένα της εποχής τα μπλουζάκια και ειδικότερα τα σούπερ στυλάτα crop tops που φοράμε με όλα μας τα ρούχα, από σορτσάκια (δες εδώ τα καλύτερα του Zara) είτε με μια καρό μίνι φούστα, αφού κάνουν θραύση στους δρόμους της πόλης, ενώ έχουμε δει και την πανέμορφη Εmily Ratajkowski που είναι η βασίλισσα των crop tops, να τα απογειώνει! Εσύ δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τα 11 πιο κομψά του Zara και να τα αποκτήσεις... όλα (ναι όλα!) με μόνο 5,99 ευρώ έκαστο. Τι σου ταιριάζει και τι όχι, θα το δεις διαβάζοντας τη συνέχεια...

Τα must-have του Zara

Τα μπλουζάκια είναι απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας και φυσικά όλες έχουμε πολλά στην ντουλάπα μας, ενώ το Zara το λατρεύουμε γιατί εδώ βρίσκουμε όλες τις τάσεις στις καλύτερες τιμές. Από T-shirt και πουκάμισα, μέχρι bralette και spaghetti, σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, πλεκτά ή μακό, δαντελένια ή λινά, όλα έχουν μια θέση στην καρδιά μας. Εμείς λοιπόν διαλέξαμε τα 11 crop tops που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου και είναι τα must-have κομμάτια του καλοκαιριού από το Zara, στην καλύτερη τιμή! Σου αποκαλύπτω επίσης τα βασικά μυστικά για να φορέσεις σωστά ένα κοντό μπλουζάκι, χωρίς να αισθάνεσαι άσχημα και χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι κιτς. Γιατί το ζητούμενο εδώ δεν είναι μόνο να είσαι στη μόδα αλλά να το υποστηρίζεις κιόλας.

  • Απόφυγε τα στενά bottoms, γιατί θα δείξεις πολύ προκλητική.
  • Ανάδειξε τα crop tops με φαρδιές παντελόνες και φούστες.
  • Φόρεσε ένα τύπου-bralette top μέσα από το αντρικού τύπου σακάκι για μια σέξι εμφάνιση.
  • Αν το top έχει πολλά κοψίματα, φρόντισε το ντεκολτέ σου να μη βγάζει μάτι.

ροζ τοπ

τοπ με σούρες

γαλάζιο τοπ

ριγέ τοπ

τοπ τύπου bandoo

κόκκινο τοπ

λευκό τοπ

μαύρο τοπ

πορτοκαλί τοπ

ριγέ τοπ

τοπ με φουσκωτά μανίκια