Zara: 5+1 τσάντες με 6 ευρώ!

Βάλ' τες στην βαλίτσα των διακοπών σου... τελευταία στιγμή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: 5+1 τσάντες με 6 ευρώ!

Είναι μαζί με τα παπούτσια (δες εδώ τις τάσεις της σεζόν) το απόλυτο φετίχ των γυναικών, που όσες και να έχουν στην ντουλάπα τους θέλουν ακόμα μία. Οι τσάντες αποτελούν αγαπημένο αξεσουάρ αφού είναι όχι μόνο χρηστικές αλλά μπορούν εύκολα να απογειώσουν ένα look - ακόμα και το πιο minimal.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουα οι... τσέπες στα ρούχα είναι λίγες, αφού τα παντελόνια δεν τα πολυ-προτιμάς και είναι λίγο δύσκολο τα αέρινα φορέματά σου να διαθέτουν... αποθηκευτικό χώρο! Έτσι η τσάντα έχει την τιμητική της και τώρα στις εκπτώσεις προλαβάινεις να αποκτήσεις τις πιο μοδάτες τσάντες από το Zara, μόλις με 6 ευρώ! (δες εδώ και άλλες προτάσεις από το Zara)

Καλό θα είναι να τις πάρεις όλες (αν τις βρεις φυσικά) αφού... Κοντές, ψηλές, ξανθές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές, όλες καλές... λέει το λαϊκό άσμα και κάτι τέτοιο ακριβώς συμβαίνει και με τις τσάντες. Όσες και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετές. Ο λόγος προφανής. Κάνουν μόνες τους fashion statement σε ένα look!

Ο κανόνας εδώ είναι απλός: Φρόντισε να έχεις στην ντουλάπα σου τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια τόσο σε στυλ όσο και σε χρώμα και από εκεί και πέρα κάνε μια επιλογή με κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου ύφος και στυλιστικό χαρακτήρα. Μάλιστα, είναι ευκαιρία τώρα να αποκτήσεις σε πολύ χαμηλή τιμή... τα βασικά trends.

Και να θυμάσαι: Μην χρησιμοποιείς ποτέ φθαρμένες τσάντες, γιατί αλλάζουν άρδην όλη την εικόνα σου όσο προσεγμένη κι αν είναι.

Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει

καρό τσάντα

πλεκτή τσάντα

shopper bag

mini bag

καρό τσαντάκι

πράσινη καρό τσάντα