5 τρόποι για να συνδυάσεις το πορτοκαλί

Πέρα από τα συνηθισμένα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 τρόποι για να συνδυάσεις το πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα χρώματα της παλέτας όχι μόνο στη μόδα αλλά και στην καθημερινότητά μας. Είναι φωτεινό, λαμπερό και χαρούμενο, αν και λίγοι είναι αυτοί που το επιλέγουν στα ρούχα, στα αντικείμενα σπιτιού ή στα υφάσματα. Ο λόγος; Πιστεύουν πως είναι ένας τόνος που δύσκολα μπορείς να συνδυάσεις και απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, βρίσκεται και φέτος μέσα στις τάσεις που κυριαρχούν στη μόδα και όπως όλα δείχνουν είναι βασικό χρώμα και την επόμενη σεζόν, καθώς οι πασαρέλες για το επόμενο φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2021 το έχουν συμπεριλάβει στις δημιουργίες τους.

Με μια σύντομη ματιά στο street style ανά τον κόσμο βλέπουμε πως αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα των ειδικών της μόδας και το συναντάμε συνδυασμένο με πολλούς... αναπάντεχουν τρόπους, δημιουργώντας εν τέλει κομψά και στυλάτα σύνολα. Τσέκαρε λοιπόν τα χρώματα με τα οποία μπορείς να φορέσεις το πορτοκαλί και μη διστάσεις να κάνεις μαζί του color blocking (αφού δεις πρώτα τα μυστικά του), καθώς θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Με κόκκινο

πορτοκαλί φόρεμα

Δύο χρώματα που τραβούν το βλέμμα και κάνουν από μόνα τους δήλωση μόδας. Δυναμικά και αισιόδοξα, δοκίμασε να τα ταιριάξεις, επιλέγοντας safe κομμάτια και αποφεύγοντας τα πολλά κοσμήματα ή τα διακοσμητικά. Ένα shirt-dress (δες πώς θα το φορέσεις εδώ) και ένα skinny παντελόνι είναι ιδανική επιλογή για τις βόλτες σου στην πόλη.

Με φούξια

πορτοκαλί παντελόνι

Στην παλέτα... του φωτός και αυτήν τη φορά, ο συνδυασμός είναι εκκεντρικός αλλά δημιουργεί μια όμορφη ισορροπία, ειδικά εάν θέλεις να ξεχωρίσεις. Ταιριάζει περισσότερο σε ξανθές κοπέλες, ενώ μπορείς να έχεις ένα safe αποτέλεσμα εάν φορέσεις ένα πουκάμισο σε παρόμοιο τόνο (λίγο πιο ανοιχτό) και nude παπούτσια.

Με γαλάζιο

πορτοκαλί σύνολο

Το baby blue τοπ λειτουργεί σαν λευκό και αναδεικνύει εύκολα το πορτοκαλί. Προτίμησε ένα co-ord (δες πώς θα το φορέσεις) ή ένα πορτοκαλί κοστούμι, που θα συνδυάσεις με ένα φούτερ (φθινόπωρο πλησιάζει) ή με ένα Τ-shirt σε γαλάζια απόχρωση.

Με τόνους της λεβάντας

πορτοκαλί πουλόβερ

Η λογική εδώ είναι ίδια με την προηγούμενη. Ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι συνδυάζεται με το φωτεινό πορτοκαλί και λειτουργεί σαν λευκό ή μαύρο! Αποτελεί safe επιλογή εάν δεν είσαι και τόσο φανατική των orange τόνων στα ρούχα σου.

Με animal print

πορτοκαλί τοπ

Εάν είσαι ροκού, δες το λίγο πιο εναλλακτικά. Συνδύασε την αγαπημένη σου lingerie φούστα με animal μοτίβα με ένα T-shirt πορτοκαλί με μαύρα τυπώματα, που θα δέσεις κάτω από το στήθος, για έξτρα δόσεις θηλυκότητας και στυλ. Τα στρατιωτικά μποτάκια, η τσάντα με αλυσίδα και τα μαύρα γυαλιά είναι απαραίτητα για να πετύχεις το στυλ που θέλεις.