Το φούτερ είναι το απαραίτητο τοπ του φθινοπώρου

Δεν χρειάζεται να είναι ούτε βαρετό ούτε συνηθισμένο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το φούτερ είναι το απαραίτητο τοπ του φθινοπώρου

Είναι ζεστό, πρακτικό και στυλάτο, που ναι μεν διατηρεί τον timeless και πασπαρτού χαρακτήρα του αλλά κάθε χρόνο ανανεώνεται σύμφωνα με τα new trends. Το πολυαγαπημένο φούτερ είναι η... μαγική μπλούζα που πιάνεις πρώτη στα χέρια σου μόλις μπει το φθινόπωρο και δεν την αφήνεις μέχρι να καλοκαιριάσει, αφού λειτουργεί... πολυμορφικά και ταιριάζει σε κάθε σεζόν.

ροζ φούτερ

Γιατί να το διαλέξεις

Όσοι πιστεύουν πως τα φούτερ κρύβουν το γυναικείο σώμα κάνουν λάθος! Όλα έχουν να κάνουν με το styling. Φαρδιά, μακριά, cropped, με γιακάδες ή με βολάν, με μήνυμα ή σχέδια, συνδυασμένα με κολάν ή με ένα jean παντελόνι (δες εδώ τα denim που θα φοράς από εδώ και στο εξής), με φούστα και σορτς ή ακόμα και δεμένα στη μέση σε περίπτωση που σου χρειαστούν στην βραδινή ψύχρα, ίσως και σαν ζώνη πάνω από το shirt dress σου, μπορούν να μεταρφώσουν κάθε στυλ, προσφέροντας έχτρα πόντους στο look σου. Σου λύθηκαν οι απορίες, γιατί το ρούχο αυτό δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου;

φούτερ με σακάκι

  • Όπως προανέφερα, μπορείς να το φορέσεις με όλα σου τα bottoms, με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά για να μη... βαριέσαι. Φέτος, όμως, η τάση... επιτάσσει φούτερ με μήνυμα, με δαντελωτούς γιακάδες και βολάν, με ρετρό λεπτομέρειες.
  • Δοκίμασε λοιπόν να δημιουργήσεις athleisure looks και μη μείνεις στην sporty εκδοχή του - τουλάχιστον όχι μόνο σε αυτή! Φόρεσέ το με μια πλισέ φούστα με ιδιαίτερα μοτίβα ή floral, γιατί όχι και με βολάν! Να ξέρεις πως ο συνδυασμός αυτός είναι τόσο trendy φέτος, αφού δημιουργεί ένα chic look για κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να θυμάσαι: Όσο πιο embelished είναι η φούστα σου, τόσο πιο minimal πρέπει να είναι το φούτερ σου.
  • Φόρεσέ το μέσα από το κλασικό σου χρωματιστό κοστούμι ή ακόμα και με μια φούστα με παγέτες (δες εδώ πώς θα τη φοράς από το πρωί), απογειώνοντας το athleisure look.

φούτερ με τζιν

Διάλεξε τα σωστά παπούτσια

φούτερ με γόβες

Αν επιλέξεις να συνδυάσεις το φούτερ σου με φούστα, δεν υπάρχει καν δίλημμα. Για να δείξει η σιλουέτα σου ψηλόλιγνη, μία είναι η επιλογή: Ένα ζευγάρι γόβες με λεπτό τακούνι σε ένα φωτεινό χρώμα, που θα «κλέψεις» από τη φούστα σου. Αν πάλι δεν μπορείς να σταθείς σε ψηλά γοβάκια, μπορείς να επιλέξεις τα αγαπημένα σου sneakers. Πάλι δήλωση μόδας θα κάνεις!

φούτερ με φούστα

Έμφαση στα φωτεινά χρώματα

φούτερ με φούστα

Το πράσινο και το φούξια έχουν φέτος την τιμητική τους, όπως το κίτρινο αλλά και όλα τα παλ χρώματα. Προτίμησε ένα crop που θα το βάλεις και πάνω από ένα πουκάμισο κάνοντας layering. Αν πάλι είσαι τολμηρή, ρίξε μια ματιά στην επιλογή της Chiara Ferragni που έκανε το ιδανικό color blocking με ένα μοβ φούτερ.