Στα Zara το πιο τέλειο παντελόνι για τις 14 Φλεβάρη - Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην... πίσω όψη

Φόρεσε το και τρέλανε τον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το πιο τέλειο παντελόνι για τις 14 Φλεβάρη - Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην... πίσω όψη

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φτάνει και αν δεν έχεις κάνει τις αγορές σου για την συγκεκριμένη ημέρα πρέπει να βιαστείς. Σε σχέση ή ελεύθερη γιατί να μην γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων; Και αμόρε να μην έχεις πάρε την κολλητή σου και βγες για ποτό.

Όπως και να έχει με όποιον και να βγεις, σου βρήκαμε ένα παντελόνι στα Zara που θα σε κάνει θα πάθεις συγκοπή! Είναι girly, "καυτό" και πολύ στιλάτο.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με λεπτομέρεια άνοιγμα σε σχήμα καρδιάς στο πίσω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα. Θα σου κάνει τα πόδια μάλιστα να φαίνονται δύο μέτρα.

Μετά την τσάντα που κοστίζει 9,99 ευρώ και χωράει τα πάντα, σίγουρα και αυτό το παντελόνι θα ξεπουλήσει στο λεπτό. Θα το βρεις στη νέα συλλογή των Zara με τίτλο "The love collection".

Αυτό είναι το τέλειο παντελόνι των Zara για την ημέρα των ερωτευμένων

  • ΦΟΥΞΙΑ | 7385/474
  • 29,95 EUR

Στα Zara το πιο τέλειο παντελόνι για τις 14 Φλεβάρη

Zara σατινέ ροζ παντελόνι

Συνδύασε την σούπερ παντελονάρα με αυτά τα glam πέδιλα

Σου έχουμε ήδη προτείνει δύο υπέροχα φορέματα, και τώρα ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τη συλλογή σου με τα πιο υπέροχα παπούτσια.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για μία φούστα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι παπούτσι να βάλεις στο ρεβεγιόν.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο παπούτσι ξεπουλάει και πολύ σύντομα δε θα είναι διαθέσιμο για αγορά.

  • ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ GLITTER. ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ
  • ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΜΠΑΡΕΤΑ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ

Zara Πέδιλα

TAGS