Ιδανικό για την Κυριακή του Πάσχα - Το ανοιξιάτικο φόρεμα των Zara που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Δεν γίνεται να μην το πάρεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιδανικό για την Κυριακή του Πάσχα - Το ανοιξιάτικο φόρεμα των Zara που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Η Κυριακή του Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και είτε έχετε κανονίσετε να την περάσετε με φίλους είτε με την οικογένειά σας, πρέπει να φροντίσετε να είστε ντυμένη με το πιο στιλάτο σύνολο. Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση για εσάς και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή.

Αφού σας βρήκαμε τι θα φορέσετε στην Ανάσταση (δείτε εδώ τις προτάσεις μας), ήρθε η ώρα να βρείτε και ένα υπέροχο ρούχο για την Κυριακή που ο καιρός θα είναι και πολύ καλός.

Το φόρεμα που πρέπει να βάλεις την Κυριακή του Πάσχα

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις, ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά.

Μίντι φόρεμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λεπτομέρεια ασορτί κροσέ απλικέ σε συνδυασμό.

Τιμή: 29,95€

Zara μίντι φόρεμα για Πάσχα

Συγκλονιστικό φόρεμα για το Σάββατο της Ανάστασης με μόνο 40 ευρώ

Μια από τις συχνότερες στιλιστικές απορίες που μας απασχολούν αυτές τις μέρες είναι το «Τι να φορέσω το Πάσχα»; Είτε πρόκειται για τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ή για το ντύσιμο στην εκκλησία την Ανάσταση και ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.

Καταρχήν να τονίσουμε πως αν και πρόκειται για γιορτινές μέρες, τα ρούχα για το Πάσχα δεν είναι υπερβολικά λαμπερά. Για παράδειγμα, δεν βλέπουμε παντού παγιέτες και γκλίτερ, όπως στα Πρωτοχρονιάτικα σύνολα. Συνήθως κάνουμε ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο με casual ή πιο chic στυλ που καλύπτει όλες τις περιστάσεις και τα γούστα.

Αν πρόκειται να πάμε σε κάποιο νησί, το ντύσιμο μας θα προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά. Τα παπούτσια που επιλέγουμε θα πρέπει να είναι άνετα για τα πλακόστρωτα σοκάκια. Επομένως ιδανικά είναι τα sneakers και οι πλατφόρμες. Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε πέδιλα με χοντρό χαμηλό τακούνι. Από εκεί και πέρα, τα ρούχα που θα φορέσουμε είναι συνήθως πιο αέρινα ή σε navy style.

Στην πόλη το ντύσιμο για το Πάσχα είναι συνήθως πιο κομψό, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα casual σύνολο. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να φορέσουμε ακόμη και τις ψηλοτάκουνες γόβες μας.

Όπου κι αν βρισκόμαστε ωστόσο, το παρακάτω φόρεμα από τα ZARA επιβάλλεται να το εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας! Είναι λαμπερό χωρίς να είναι... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ και το λες και άκρως οικονομικό αφού κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ.

  • Φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και τιράντες με απλικέ πέρλες. Σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος. Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή.
  • ΚΟΚΚΙΝΟ | 1165/076
  • 39,95 EUR

Zara νέα συλλογή

Zara φορέματα

Zara Πάσχα

Και για να ολοκληρωθεί το outfit, σου βρήκαμε τις πιο τέλειες τσάντες που είναι κι αυτές ZARA, ρίξε μια ματιά εδώ!

TAGS