Κομψή στο αεροδρόμιο, το πλοίο ή το αυτοκίνητο - 5 tips για να δημιουργήσεις το τέλειο, άνετο travel look

Ταξίδεψε με στιλ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Κομψή στο αεροδρόμιο, το πλοίο ή το αυτοκίνητο - 5 tips για να δημιουργήσεις το τέλειο, άνετο travel look

Μιας και οι εξορμήσεις μας σε κοντινούς, αλλά και σε μακρινούς προορισμούς για πολλούς έχουν ξεκινήσει, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε την ενδυμασία σου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

Έχεις σκεφτεί τα πάντα... ποια μαγιό θα πάρεις, ποια προϊόντα περιποίησης, τι παπούτσια θα χρειαστείς... αυτό που δε σκέφτεσαι όμως πολλές φορές, είναι πως θα είσαι άνετη στο πλοίο, το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο.

Επειδή σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, σου έχω μερικά tips για να το κάνεις πιο άνετο, αλλά πάντα με στιλ.

5 tips για ένα άνετο ταξίδι με στιλ

Tip No.1

Άσε πίσω τα τακούνια, και φόρεσε αθλητικά, sneakers ή άνετα σανδάλια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε βρει σε ένα ταξίδι.

Jockey hat

Τα chunky sandals είναι επίσης μία άνετη λύση. Πριν λίγες μέρες σου πρότεινα 5 τα οποία θα μπορούσες να φορέσεις στο ταξίδι σου. (Δες τα εδώ)

Tip No.2

Τα set είναι ότι πιο κομψό και άνετο μπορείς να βάλεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Μπορούν να απαρτίζονται από jogger παντελόνι και μπλούζα ή από biker shorts και crop top.

Jogger set

Tip No.3

Να έχεις πάντα μαζί σου ένα πανωφόρι, είτε ένα πουκάμισο, είτε ζακέτα, ή ακόμη και φούτερ, καθώς πολλές φορές μέσα στα μεταφορικά μέσα, όπως το αεροπλάνο και το πλοίο, έχει αρκετό κρύο.

Set biker and shirt

Tip No.4

Πρέπει να φροντίσεις να κρατάς μία τσάντα η οποία θα χωράει όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σου και να είναι πρακτική και στιλάτη.

Big bag

Tip No.5

Τέλος, oversized t-shirt συνδυασμένο biker shorts είναι μία άνετη και σίγουρα στιλάτη λύση, ειδικά εάν τα συνδυάσεις με ψηλή λευκή κάλτσα και λευκά sneakers (όπως αυτά που σου προτείνω εδώ)

Oversized t-shirt