Τι θα φορέσεις μία βροχερή μέρα του καλοκαιριού - 5 ιδέες και tips

Κάνε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις ακόμη και με κακοκαιρία

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τι θα φορέσεις μία βροχερή μέρα του καλοκαιριού - 5 ιδέες και tips

Ο καιρός λένε θα χαλάσει... και πρέπει να είσαι στιλάτη ακόμη και για στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Επομένως πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μου.

Ιδέες και tips για τα πιο στιλάτα look στη βροχή

Tip 1

Επίλεξε ένα στιλάτο καπέλο jockey σε περίπτωση που δεν έχει πολύ βροχή ώστε να χρειαστείς ομπρέλα, για να προστατέψεις τα μαλλιά σου από το φριζάρισμα.

Look για βροχή

Tip 2

Οπωσδήποτε να φορέσεις sneakers με ψηλή κάλτσα. Είναι και στιλάτο και βολικό για να περπατάς στη βροχή.

Look για βροχή

Tip 3

Με ένα σετ, το οποίο να απαρτίζεται από πουκάμισο και παντελόνι, θα είσαι σίγουρα κομψή και άνετη και το σημαντικότερό; Δε θα κρυώσεις.

Look για βροχή

Tip 4

Με ένα wide leg ή cargo παντελόνι, συνδυασμένο με crop top και σακάκι θα δημιουργήσεις ένα all day look, το οποίο θα σε εξυπηρετήσει ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Και εάν βγει ξανά ο ήλιος, βγάζεις το σακάκι και είσαι εξίσου κομψή.

Look για βροχή

Tip 5

Εάν πρόκειται για μία βραδινή σου έξοδο, έχω να σου προτείνω μακρυμάνικο φόρεμα σε στιλ πουκαμίσας, συνδυασμένο με αρβυλάκια.. Βγάζει φθινοπωρινά vibes, όμως σίγουρα δε θα κρυώσεις και θα είσαι στιλάτη.

Look για βροχή

Όλα αυτά φυσικά μπορείς να τα συνδυάσεις με κοσμήματα για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου (δες εδώ ποια σου προτείνω).