Κατάλληλο για τις 40 plus: Ιδέες από τις πιο κομψές εμφανίσεις στο Ηρώδειο

Τι φόρεσαν η Ρούλα Κορομηλά, η Νατάσσα Παζαΐτη, η Δανάη Μιχελάκου και η Βάλια Κυριαζή

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 03/10/2022, στη συναυλία «Για την Σμύρνη», του Σταμάτη Σπανουδάκη. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι, όχι μόνο του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και του πολιτικού. Κάποιες κυρίες ήταν υπέρκομψες. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις που κέντρισαν όλα τα βλέμματα.

4 εμφανίσεις στο Ηρώδειο

    Θα ξεκινήσουμε με τη Νατάσσα Παζαΐτη, η οποία πήγε με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Καραμανλή. Επέλεξε ένα λευκό σύνολο το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι και μπλέιζερ και το συνδύασε με πορτοκαλί μπλούζα, και πορτοκαλί αξεσουάρ, όπως τσάντα, πλατφόρμες και κοσμήματα. Είναι ένα σωστά συνδυασμένο look και τα χρώματα της ταιριάζουν πολύ.

    Νατάσσα Παζαΐτη

    Συνεχίζουμε με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία είχε μία από την αγαπημένες μου εμφανίσεις. Επέλεξε ένα εκρού κουστούμι, το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρες γόβες και ιδιαίτερα κολιέ με χάντρες. Πολύ ωραία εμφάνιση.

    Ρούλα Κορομηλά

    Η Βάλια Κυριαζή, εμφανίστηκε με τον σύζυγο της Γιάννη Μώραλη, φορώντας ένα συγκλονιστικό μπέζ, maxi φόρεμα, σε ανάλαφρη γραμμή και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης απίστευτο, καθώς επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν που της πηγαίνει πολύ.

     Δανάη Μιχελάκου

    Για τον τέλος άφησα την Δανάη Μιχελάκου, με τον σύζυγο της Μάκη Βορίδη. Εμφανίστηκε με ένα κοντό φόρεμα, σε ναυτικό μπλε χρώμα, με λευκά σχέδια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με τα παπούτσια που είναι η μεγαλύτερη τάση, τις μπαλαρίνες.

     Δανάη Μιχελάκου