3 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου το τριήμερο της 28ης

Είναι απαραίτητα για τον μήνα Νοέμβριο

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @carodaur
Instagram - @carodaur

Ακόμη και να μην πας κάπου το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου... τα items που θα σου προτείνω σήμερα πρέπει να τα έχεις τον μήνα Νοέμβριο. Όταν όμως μιλάμε για εκδρομή... πρέπει να επιλέξεις άνετα ρούχα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και στις βόλτες σου. Πάμε να τα δούμε.

3 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου

Πρώτα από όλα, δεν γίνεται να μην πάρεις μαζί σου τα αγαπημένα σου sneakers, καθώς ταιριάζουν με πολλά looks και είναι άνετα και κομψά. Εάν δεν έχεις ή θέλεις να πάρεις καινούργια, δες εδώ ποια είναι τα πιο trendy σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Sneakers
Instagram - @vitaliia

Ένα (ή και παραπάνω) co-ord set, είναι το must have σε μία εκδρομή. Η μονοχρωμία και η κομψότητα πάνε μαζί, γι' αυτό πρέπει να έχεις οπωσδήποτε ένα μαζί σου.

Co-ord set
Instagram - @vitaliia

Τέλος, δεν μπορεί να λείπει από τη βαλίτσα σου ένα cargo παντελόνι. Εάν είναι και denim... ακόμη καλύτερα. Εάν όμως δεν έχεις, ένα wide leg παντελόνι θα βολέψει το ίδιο.

Και μην ξεχάσεις να πάρεις πλεκτά. Η θερμοκρασία θα πέσει, επομένως θα χρειαστείς σίγουρα τουλάχιστον ένα. Σήμερα μάλιστα σου πρότεινα 5 από το Zara, τα οποία ξεκινάνε από 25,95 € (δες τα εδώ).

Cargo παντελόνι
Instagram - @ninasandbech