3 στιλιστικά λάθη που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες δεν τα συγχωρούν ποτέ

Μπορεί να τα κάνεις και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Όλο μιλάμε για τις γυναίκες και έχουμε αφήσει τους άντρες χωρίς στιλιστικά tips. Εάν είσαι γένος αρσενικού λοιπόν, αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Θα σου πω ποια είναι τα πιο μεγάλα λάθη που μπορεί κάνεις και οι γυναίκες "ξενερώνουν".

3 στιλιστικά λάθη

Μία γυναίκα με στιλ, δε θα συγχωρέσει ποτέ το logo mania... τη μανία σου δηλαδή να φαίνεται παντού η επωνυμία των ρούχων σου. Δεν αποκτάς στιλ, ούτε φορώντας κάτι ακριβό, ούτε με το να φαίνεται μέσω ενός τεράστιου logo, ότι είναι αγορασμένο από κάποιον ακριβό οίκο. Αντιθέτως, συνήθως πετυχαίνεις το αντίθετο, καθώς όταν μιλάμε για μόδα, στιλ και κομψότητα, η τιμές δεν παίζουν κανένα ρόλο. (Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις δείχνουν όντως ωραία)

Zara man
www.zara.com

Ξέρω ότι τα έχεις συνηθίσει... ξέρω ότι τα φοράνε όλοι (ακόμη και σήμερα), όμως δεν είναι καθόλου κομψά, τα στενά παντελόνια, γυρισμένα στον αστράγαλο. Δεν είμαστε στο 2015... επίλεξε παντελόνια σε ίσια ή φαρδιά γραμμή.

Evisu
Instagram - @evisu1991

Τρίτο και τελευταίο tip, είναι να διατηρήσεις τα παπούτσια σου καθαρά. Αυτό ισχύει φυσικά και για τις γυναίκες. Είναι πολύ εύκολο πριν βγεις, να τα τρίβεις λίγο με ένα σφουγγάρι. Όλο το look, δείχνει πολύ ωραιότερο όταν τα παπούτσια σου λάμπουν από καθαριότητα. Thank me later!

Sneakers
Instagram - @asos