Θες να είσαι μπροστά από την μόδα; Αυτά είναι τα hot trends για την φετινή Άνοιξη!

Θες να είσαι μπροστά από την μόδα; Αυτά είναι τα hot trends για την φετινή Άνοιξη!

Στην εβδομάδα μόδας της ΝΥ, είδαμε τι θα κυριαρχήσει την φετινή Άνοιξη/ Καλοκαίρι και σας παρουσιάζουμε τις κυρίαρχες τάσεις που επικράτησαν στους περισσότερους οίκους μόδας.

Από Τόνια Παυλάτου Διαβάστε παρακάτω...

Anorak

Υπάρχει μια 90’s διάθεση, η οποία εκφράζεται με διάφορους τρόπους. Βασικά στοιχεία είναι τα σακάκια windbreaker / parka / anorak, που αναμένεται να κάνουν δυναμική εμφάνιση και την επόμενη σεζόν.

Δείτε ακόμη: To λιλά είναι το νέο ροz! Φόρεσε το σωστά και νιώσε πριγκίπισσα!

Fancy pants

Τα τζιν αποκτούν μια άλλη διάσταση πλέον, με τους σχεδιαστές να τα συνδυάζουν με επίσημα φορέματα και τουαλέτες. Μια περίεργη τάση ομολογουμένως, που θα κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή της και τα θα είναι το hot trend της φετινής Άνοιξης.

Spring palette

Το μήνυμα του Tom Ford, ήταν ξεκάθαρο και η κύρια παλέτα χρωμάτων θα είναι: vintage αποχρώσεις, μονόχρωμες ή με γεωμετρικά σχήματα. Τα total looks, είναι πλέον γνωστό ότι είναι το απόλυτο trend και είναι ήδη η νούμερο ένα προτίμηση των γυναικών.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το πιο hot trend για την Άνοιξη 2018! Εσύ θα το τολμήσεις;

Διαφάνειες

Η μόνη διαφορά είναι ότι τα σημεία που θα μένουν ακάλυπτα θα είναι όσο πρέπει για να αναδείξουν την θηλυκή πλευρά σου. Έντονα στοιχεία ρομαντισμού, σε μήκη κυρίως κάτω από το γόνατο. Η Τάση δεν περιορίζεται μόνο στα tops, αλλά και στα παντελόνια, που θα λειτουργούν σαν «κολάν».