Αληθινή ή μαϊμού τσάντα; 3+1 tips για να αναγνωρίσεις μια αυθεντική Gucci σε χρόνο dt!

Εσύ το ήξερες;

Αληθινή ή μαϊμού τσάντα; 3+1 tips για να αναγνωρίσεις μια αυθεντική Gucci σε χρόνο dt!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου κυκλοφορούν σε καταστήματα λιανικής πώλησης, και όχι μόνο, απομιμήσεις των αγαπημένων μας fashion κομματιών.

Μεταξύ άλλων, θύμα αντιγράφων έχει πέσει και η γνωστή μάρκα τσάντας Gucci. Πώς θα καταφέρεις λοιπόν να μην πέσεις θύμα φθηνών απομιμήσεων της αγαπημένης σου τσάντας;Διαβάστε παρακάτω...

Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά μιας αυθεντικής Gucci και πως θα την αναγνωρίσεις!

Δείτε ακόμη: Κάντο σωστά! Ανέδειξε την σιλουέτα σου ανάλογα με τον σωματότυπο σου!

Πρόσεξε το λογότυπο

Πολλά κομμάτια της Gucci, και ειδικά οι φάκελοι έχουν τυπωμένο στο μπροστά μέρος το λογότυπο της εταιρείας. Εάν δεν είναι αυθεντική, θα το καταλάβεις από την αίσθηση που έχει το λογότυπο. Εάν είναι πλήρως ενσωματωμένο στο ύφασμα είναι μια χαρά, εάν έχει την αίσθηση αυτοκόλλητου, ψάξε να βρεις αυτόν που στην πούλησε!

Δώσε σημασία στις τσάντες με μεταλλικές λεπτομέρειες

Οι τσάντες Gucci και κυρίως οι Sylvie Top, αποτελούνται από στυλάτες μεταλλικές λεπτομέρειες στα χερούλια ή απλώς για διακόσμηση. Εάν το μέταλλο κρατήσει καιρό χωρίς να αλλοιωθεί είσαι εντάξει. Αν παρατηρήσεις φθορές και σκουριά, τότε σημαίνει πως σε έπιασαν κορόϊδο!

Δείτε ακόμη: Animal print: Η απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι! Πως θα την φορέσεις σωστά!

Δείτε ακόμη: Βρήκαμε τα πιο chic ρολόγια της σεζόν!

Να προσέχεις τα καταστήματα από όπου κάνεις τις αγορές σου

Εάν θες να έχεις στην ντουλάπα σου ένα αυθεντικό κομμάτι της Gucci θα πρέπει να βρεις και το σωστό κατάστημα. Θα συναντήσεις φθηνές απομιμήσεις σε πάρα πολλά καταστήματα,οπότε προτίμησε να εντοπίσεις μια boutique ή ένα αξιόπιστο πολυκατάστημα για να κάνεις τα ψώνια σου άφοβα.

Δείτε ακόμη: Μαγιό φτιαγμένα από κολλητική ταινία. Νέα τάση. Εντυπωσιάστε!

Μην ξεχνάς το GG

Ορισμένες τσάντες Gucci διαθέτουν το διπλό λογότυπο GG στο εξωτερικό.

Το αριστερό G βλέπει προς τα εμπρός και το δεξί G βλέπει προς τα πίσω. Τσέκαρε προσεκτικά την γραμματοσειρά και την απόσταση μεταξύ των γραμμάτων.