Η Ελισάβετ απαγόρευσε στην Meghan Markle και την Kate Middleton να φοράνε πορτοκαλί! Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον λόγο!

Τους «πετσόκοψε» μέχρι και στην μόδα! Αδιανόητο!

Η Ελισάβετ απαγόρευσε στην Meghan Markle και την Kate Middleton να φοράνε πορτοκαλί! Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον λόγο!

Κι όμως η Ελισάβετ απαγόρευσε στην Meghan Markle και την Kate Middleton να φοράνε πορτοκαλί! Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον λόγο αφού μέχρι κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Η Kate Middleton έχει απασχολήσει και απασχολεί τα Μέσα, τόσο για την ευγενική της συμπεριφορά, τους κομψούς τρόπους της αλλά και το στυλ της. Τα ρούχα της Kate Middleton έχουν σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές.
Κάθε της εμφάνιση είναι προσεγμένη. Κάθε βήμα της είναι προσεκτικά μελετημένο. Σχεδόν δηλαδή, αφού έχουμε δει και την Kate με μαγιό ή μεθυσμένη. Ωστόσο, τα ρούχα της Kate Middleton έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού πολλές φορές ενώ πολλοί τα συγκρίνουν με αυτά της Meghan Markle.


Η Kate φορά πάντα κομψά συνολάκια, καπέλο και γόβες. Είναι πάντα απλή αλλά εντυπωσιακή. Ωστόσο, έχει ένα “κουσούρι”…Υπάρχει ένα χρώμα που δεν φορά η Δούκισσα του Cambridge κι εμείς αναρωτιόμαστε το γιατί.

Τα ρούχα της Kate Middleton είναι από κίτρινα, ροζ, μοβ όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αλλά υπάρχει ένα χρώμα που η 36χρονη Δούκισσα αποφεύγει και δεν έχει φορέσει ποτέ δημοσίως. Ποιο είναι αυτό; Το πορτοκαλί.

Γιατί η Kate δεν φορά ποτέ πορτοκαλί; Μια style expert, εξηγεί στο Express.co.uk, ότι η Kate είναι χειμερινός τύπος. Παράλληλα, το χρώμα της επιδερμίδας της και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν της επιτρέπουν να φορά πορτοκαλί γιατί απλώς θα “χανόταν”.


Απ’ την άλλη, πολλοί λένε πως η Kate Middleton αποφεύγει τα συνολάκια σε πορτοκαλί χρώμα γιατί αυτό ορίζει το πρωτόκολλο. Τι καταπίεση είναι αυτή;

Και αυτό γιατί το πορτοκαλί φαίνεται πως είναι το αγαπημένο χρώμα της βασίλισσας Ελισάβετ, είναι το σήμα κατατεθέν της, είναι το χαρακτηριστικό της γνώρισμα. Και μάλλον, μόνο η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να το φορά!Στο ίδιο μοτίβο κινούνταν και η Meghan Markle αφού είχε πάρει την ίδια.... προειδοποίηση από την Βασίλισσα! Αδιανόητο;

Έκανε πλαστική η Kate Middleton; Η φωτογραφία που την "καίει"

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαμός στο Sandringham! Με μια της απόφαση έστειλε την Meghan Markle... σπίτι της!

Με μια τις απόφαση η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε την Meghan Markle στο... σπίτι της! Έγινε χαμός στο Sandringham!

Λεπτομέρειες για τα όσα έγιναν στην περίφημη οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριχαμ αποκαλύπτει η Daily Mail, που αναφέρει πως σε αυτήν δεν συμμετείχε η Μέγκαν Μαρκλ.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας, κατά την διάρκεια της οικογενειακής σύσκεψης αποφασίστηκε να μην συμμετέχει σε αυτήν η Μέγκαν Μαρκλ μέσω τηλεδιάσκεψης (βρίσκεται στον Καναδά), με την απόφαση αυτή να έρχεται γιατί φοβόντουσαν πως μπορεί να υπάρξει με κάποιον τρόπο διαρροή των συζητήσεων.

Πηγή από το Παλάτι, ανέφερε πως η απόφαση των συμβούλων της βασίλισσας ήταν να μην γίνει τηλεδιάσκεψη με την Μαρκλ, καθώς δεν ήταν σίγουροι για το ποιος άλλος μπορεί να άκουγε την συζήτηση, αλλά και γιατί, στην τελική, «πρόκειται για οικογενειακό συμβούλιο και όχι για διάσκεψη μέσω τηλεφώνου».

Κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον πρίγκιπα Χάρι είχε η βασίλισσα Ελισάβετ, πριν την κρίσιμη οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριχαμ. Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν συζητήσουν ανοιχτά όλα όσα αφορούν την απόφαση του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να μείνουν μακριά από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, η βασίλισσα του μίλησε ως… γιαγιά προς τον εγγονό της, για την κρίση που ξέσπασε στο Μπάκιγχαμ.

Το ίδιο έκανε και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος του εξήγησε πως οι οικονομικοί «πόροι» πλέον θα περιοριστούν κατά πολύ, εξαιτίας της απόφασής του με την σύζυγό του. Μάλιστα, ο Κάρολος φέρεται να του είπε πως περιμένει ότι μέσα από τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και από το εισόδημα που έχει από το Δουκάτο του Κόρνγουολ, θα πληρώνει τους οικογενειακούς λογαριασμούς του.

Δύο ώρες πριν έφτασε ο Χάρι στο Σάντριχαμ

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Σάντριγχαμ δύο ώρες πριν το οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να μιλήσει κατ’ ιδίαν με την βασίλισσα Ελισάβετ και να της πει την δική του πλευρά της ιστορίας και γιατί αποφάσισε με την Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις. Το συμβούλιο κράτησε συνολικά δύο ώρες, με στενό φιλικό περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι να αναφέρει πως εκμυστηρεύτηκε ότι η βασίλισσα του είπε πως ήταν πολύ απογοητευμένη με την απόφασή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το οικογενειακό συμβούλιο έγινε σε ήρεμους τόνους, με την Ελισάβετ, τον Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (έφτασε στο Σάντριγχαμ 15 λεπτά πριν αρχίσει η σύσκεψη) να συμφωνούν πως θα χρειαστεί μία μεταβατική περίοδος ώστε να αποκοπούν οριστικά από τα καθήκοντά τους ως βασιλικοί, οι Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι έφυγαν με ξεχωριστά αυτοκίνητα από το Σάντριγχαμ. Η Ελισάβετ «διέταξε» να λυθούν οι όποιες εκκρεμότητες από το προσωπικό της «εντός ημερών», ενώ φέρεται να έδωσε έμφαση στο θέμα του brand «Sussex Royal» και κανόνες που θέλει να μπουν γύρω από διαφημιστικές δραστηριότητες.

«Θα υπάρχουν αυστηρές οδηγίες για τα brand. Κανείς δεν θέλει να δει το όνομα σε κουτί μαργαρίνης για παράδειγμα», ανέφερε πηγή από το Μπάκιγχαμ.

Εσείς, ξέρετε ποιο είναι το ζώδιο της Μέγκαν;

Kate Middleton - Meghan Markle: Το βίντεο ντοκουμέντο που τις "καίει"! Έχουν τσακωθεί και το κρύβουν!

Στη φόρα το βίντεο ντοκουμέντο που "καίει" την Kate Middleton και την Meghan Markle! Έχουν τσακωθεί και το κρύβουν αλλά... αποκαλύφθηκε!

H βασιλική οικογένεια έκανε την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τα Χριστούγεννα για να γιορτάσει την 50η επέτειο για την ανακήρυξη του Κάρολου ως Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η δεξιωση έλαβε μέρος στο Buckingham Palace και φυσικά η «βασιλική τετράδα» έδωσε το «παρών». Ο Πρίγκιπας William με την Kate Middleton και ο Πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle έστρεψαν όλα τα βλέμματα πάνω τους ειδικά μετά τις φήμες περί κακών σχέσων μεταξύ τους.

Οι δύο δούκισσες Markle και Middleton μπορεί να μην φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της βασιλικής οικογένειας στο YouTube τις δείχνει να γελάνε σαν δύο καλές φίλες που μοιράζονται inside jokes. Οι φήμες περί ανταγωνισμού μεταξύ της Markle και της Middleton διαψεύδονται, αφού φαίνονται ότι νιώθουν άνετα όταν είναι μαζί. Όσον αφορά στον λόγο που ξέσπασαν σε γέλια, ίσως να οφειλόταν σε κάποιο ανέκδοτο του πεθερού τους, Πρίγκιπα Καρόλου που βρισκόταν κοντά εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1.47:

H βασιλική οικογένεια θα κάνει ξανά επίσημη εμφάνιση στις 11 Μαρτίου- ανήμερα της Ημέρας Κοινοπολιτείας -στο Westminster Abbey.

Ωστόσο πριμ από λίγες ώρες έκανε την εμφάνισή της μια συγκλονιστική είδηση! Είναι έγκυος ξανά η Kate; Νέα φωτογραφία μέσα από το παλάτι!