Όλος ο ΑΝΤ1 κοίταγε την Ζέτα Μακρυπούλια - Το πουά κοστούμι μας τρέλανε

Την συζητούσαν όλο το βράδυ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλος ο ΑΝΤ1 κοίταγε την Ζέτα Μακρυπούλια - Το πουά κοστούμι μας τρέλανε

Η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε πουά κοστούμι και μας τρέλανε αλλά δεν ήμασταν οι μόνοι! Όλος ο ΑΝΤ1 την κοίταγε με το look της στην κοπή της πίτας! Πιο σικάτη και κομψή από ποτέ, έλαμπε από χαρά. Άλλωστε, ήταν από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε μαζί με άλλους αστέρες του καναλιού σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και ωραία ντυσίματα. Η Ζέτα Μακρυπούλια παρέδωσε μαθήματα στιλ με το πουά κοστούμι της και όλος ο Όμιλος του ΑΝΤ1 την κοίταγε. Σε αυτό που συμφωνούσαν οι παρευρισκόμενοι, ήταν πως η ξανθιά καλλονή είναι στα καλύτερά της.

Μάλιστα εκεί ήταν και η Φαίη Σκορδά, και δες εδώ τι φόρεσε, έμοιαζε σαν άγγελος και είναι και φτηνό το φόρεμά της! Αν πάλι είσαι φαν του κουστουμιού, δες εκείνο της Ζέτας και δεν θα χάσεις, είναι υπέροχο:

Γιατί να φορέσεις πουά σαν την Ζέτα Μακρυπούλια - Σε κοστούμι και όχι μόνο

Το πουά επέστρεψε! Το πουά ήρθε για να μείνει! Όλοι αυτό λένε. Γιατί το πουά είχε φύγει ποτέ από τη μόδα; Μια στάση έκανε και επανήλθε δριμύτερο! Το πουά συνδυάζει την αθωότητα με τη γυναικεία θηλυκότητα, το διαχρονικό και το κλασικό με το μοντέρνο και το ρομαντικό. Είτε σε ρούχο, είτε σε αξεσουάρ δεν είναι δύσκολο να συνδυαστεί. Όσες προτιμήσετε το πουά σε οποιαδήποτε εκδοχή του πρέπει να προσέξετε να το φοράτε με απλά και μονόχρωμα σύνολα. Συνήθως το συναντάμε σε κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς όπως είναι το λευκό με το μαύρο ή το μπέζ με το μπλέ. Στιλιστικά όμως μπορούμε να «ροκάρουμε» συνδυάζοντας πουά με ριγέ ή πουά με floral, πάντοτε όμως με τις συμβουλές ειδικών για να μην καταλήξουμε κιτς. Το πουά είναι χαρακτηριστικό μοτίβο στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των σταρς.

Αφορά όλες τις ηλικίες. Παλαιότερα το προτιμούσαν οι «μεγαλύτερες» στην ηλικία γυναίκες γιατί είχε καταγραφεί στον εγκέφαλο όλων ότι είναι κλασικό και αριστοκρατικό. Στα νέα του δεδομένα όμως το πουά παρέμεινε αριστοκρατικό αλλά όχι μόνον κλασικό. πουά ρούχαΟι «τελίτσες» πάνω σε ένα ωραίο φόντο αρέσουν σε όλες τις ηλικίες και ενώ όπως είπαμε ο κλασικός συνδυασμός του λευκού και του μαύρου είναι πιο συμβατός, οι νεαρές γυναίκες τολμούν πιο εκκεντρικούς συνδυασμούς ακόμα και με χρώματα που κάνουν αντίθεση, κόκκινο με μπλέ ή πορτοκαλί, μωβ με κίτρινο, ακόμα και πολύχρωμα πουά συνδυασμένα τολμηρά.

Οι παιχνιδιάρικες «βούλες» των πουά πρωταγωνιστούν στις δημιουργίες αυτής της σαιζόν και προτείνουν μια σειρά με γερές δόσεις κομψότητας, όπου ξεχωρίζουν τα μεταξωτά φορέματα, εντυπωσιακά πουκάμισα, μοναδικά αξεσουάρ. Τολμήστε να φορέσετε πουά φέτος και σε παπούτσια – γόβες, εσπαντρίγιες, πλατφόρμες. Θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος κάνοντας αμέτρητους συνδυασμούς και θα ολοκληρώσουν τη chic εμφάνισή σας με στυλ, κομψότητα και θηλυκότητα.