H Μελίνα Ασλανίδου σου δείχνει πως να φορέσεις πουά και να παραμείνεις κομψή

Θα το τολμήσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Μελίνα Ασλανίδου σου δείχνει πως να φορέσεις πουά και να παραμείνεις κομψή

H Μελίνα Ασλανίδου σου δείχνει πως να φορέσεις πουά και να παραμείνεις κομψή με τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο. Εσύ ακόμα περιμένεις για να δοκιμάσεις το trend της χρονιάς;

Η τραγουδίστρια ως λάτρης της μόδας, φροντίζει ώστε πάντα να κάνει επιλογές που θα εμπνεύσουν και την ίδια, αλλά και τους θαυμαστές της. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της, μας έδειξε τον δικό της τρόπο που επιλέγει να φορέσει πουά.

Και ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ένα mini ανάλαφρο φόρεμα που φέρνει την Άνοιξη στην ντουλάπα σου πολύ γρήγορα. Η τραγουδίστρια μάλιστα το επέλεξε σε απόχρωση του λαδί, με μια ζώνη στη μέση για να τονίσει το καλλίγραμμο σώμα της.

Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Και μιας και μιλάμε για την εμφάνισή της, την είδατε στον Σπύρο Παπαδόπουλο που "μάγεψε" τους πάντες;

Μελίνα Ασλανίδου πουά φόρεμα

Δεν σου αρέσουν τόσο τα πουά; Φέρε την Άνοιξη στο στιλ σου σαν την Μελίνα Ασλανίδου με διαφορετικό τρόπο που θα σε κάνει να παραμείνεις κομψή όλη την ώρα

Σίγουρα έχεις κι εσύ ένα λευκό παντελόνι στη ντουλάπα σου, το οποίο και τώρα τον χειμώνα δεν φοράς συχνά. Μπορείς να φέρεις σαν άλλη Μελίνα Ασλανίδου την Άνοιξη στο στιλ σου και σου έχουμε τον τρόπο!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έκανε το απόλυτο black and white look και μας ενθουσίασε! Συνδύασε άψογα το λευκό της παντελόνι με pied de poule τοπάκι από πάνω και πήρε 10άρι! Αυτό το pirnt θα φορεθεί πολύ την σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι 2020 και να το θυμάσαι!

Η Μελίνα Ασλανίδου, για να κερδίσει τους απαραίτητους πόντους στο ύψος της πρόσθεσε στο look ψηλοτάκουνα και έκανε χαμό! Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει με το στιλ της, μιας και είχε επίσης πάρει τα εύσημα από εμάς και για εκείνο με ολόσωμη φόρμα και μποτάκια. Δες πώς συνδύασε το λευκό παντελόνι της και μην χάνεις χρόνο: