Fashion Alert: Καθαρές γραμμές και διχρωμία - Το απόλυτο trend της Άνοιξης

Γίνετε το απόλυτο "it girl"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Fashion Alert: Καθαρές γραμμές και διχρωμία - Το απόλυτο trend της Άνοιξης

Κορίτσια δώστε προσοχή καθώς σας έχουμε νέο fashion alert που θα λατρέψετε. Αν θέλετε και εσείς να μείνετε ενήμερες με όλα τα νεότερα στον χώρο της μόδας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε καθαρές γραμμές και διχρωμία, ή με άλλα λόγια το απόλυτο trend της Άνοιξης.

Όταν το μαύρο συναντά τους ουδέτερους τόνους μια δυνατή έλξη γεννιέται και δεν μας αφήνει καθόλου ασυγκίνητες. Με λίγα λόγια αν θες να "μαγνητίσεις" δοκίμασε μπεζ και μαύρο για μοναδικά outfits.

Ωστόσο αν είσαι από εκείνα τα άτομα που λατρεύουν το χρώμα στην ζωή τους, είναι γεγονός πως τα χρώματα μεταδίδουν φως και ενέργεια, γραμμές καθαρές, λιτές που αγκαλιάζουν το σώμα ακολουθώντας τις καμπύλες της σιλουέτας, και σου έχουμε τα μοναδικά κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις.

Μας τα προτείνει η σχεδιάστρια Anna Yang από την κολεξιόν της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020, με τη θηλυκότητα να έχει τον πρώτο λόγο. Δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Φουλάρι, Τommy Ηilfiger, €42 από €51,90, branbags.gr

Fashion Alert φουλάρι

Γυαλιά ηλίου, Carolina Herrera, Gruppo Ottico

Fashion Alert γυαλιά

Μπλούζα, Passager, passager.gr

Fashion Alert μπλούζα

Ankle boots, Delfis, €355, Ria Labrinoudi

Fashion Alert μποτάκια

Mules, Envie, €35 από €69, envieshoes.gr

Fashion Alert παπούτσια

Leather jacket, The Mighty Company, €1.102,22, net-a-porter.com

Fashion Alert παλτό

Παντελόνα, Forever Unique, €70 από €140, Nous Le Roi

Fashion Alert παντελόνι

Τσάντα €59,50, Doca

Fashion Alert τσάντα

Αυτός είναι ο τρόπος για να κατακτήσεις την διχρωμία και να την εντάξεις σωστά στα trends της ανοιξιάτικης ντουλάπας σου

Αν θες να είσαι και εσύ σαν τα μοντέλα στις μεγάλες πασαρέλες, μπορείς αρχικά να συνδυάσεις από 2 έως 4 διαφορετικά χρώματα. Παραπάνω, μην το σκεφτείς καν, αποτελεί "αδίκημα" στον χώρο της μόδας.

Και τώρα αναρωτιέσαι πως μπορείς να φορέσεις πολύ διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους; Μην αγχώνεσαι σου έχουμε απάντηση. Ένας από τους πιο γνωστούς είναι ο συνδυασμός του ροζ, με πράσινο.

Μπορείς λοιπόν να βάλεις το παλτό σου με πράσινο μπλουζάκι και πράσινο παντελόνι και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αν ψάχνεις τον τρόπο να συνδυάσεις τα leather shorts που φοράνε όλες οι influencers σου έχουμε απάντηση. Είναι μοναδικός και θα τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ

TAGS