Καιρός να αγαπήσουμε τον εαυτό μας!

Καιρός να αγαπήσουμε τον εαυτό μας!

Τελικά πόσο ευπρόσδεκτες πρέπει να είναι οι αλλαγές στη ζωή μας; Οι ειδικοί και οι ψυχολόγοι, μας προτρέπουν να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και θετικοί, να έχουμε στο νου πως κάθε μεταβολή, φέρνει και μια νέα αρχή. Οι γυναίκες, άλλωστε, έχουμε μάθει από μικρές να βιώνουμε συνεχώς αλλαγές, τόσο στο σώμα όσο και στη ζωή μας.

Όταν αποφασίσουμε όμως να αγκαλιάσουμε κάθε αλλαγή που στην αρχή μας τρομάζει, μπορούμε να βρούμε τη δύναμη να κατακτήσουμε τον κόσμο! Αυτό είναι και το συμπέρασμα της Triumph και μέσα από μια υπέροχη νέα πρωτοβουλία με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Changeπροσκαλεί όλες τις γυναίκες να εμπνευστούν μέσα από τις ομιλίες γνωστών και επιτυχημένων γυναικών, που μοιράζονται μαζί μας πώς αγκάλιασαν τις αλλαγές στη ζωή τους και έτσι μας βοηθούν να αντλήσουμε έμπνευση, να προχωρήσουμε μπροστά, να γίνουμε περισσότερο αισιόδοξες, να σκεφτούμε θετικά και να κατακτήσουμε τους στόχους μας με περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη σιγουριά!

εσώρουχα design for life

Μέσα από τη δράση «Triumph TalksEmbrace Change» η Triumph μας καλεί να αγκαλιάσουμε όλες τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας, να τις αποδεχθούμε ως κάτι καλό και μέσα από αυτή τη διαδικασία να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Η έμπνευση έρχεται μέσα από τις ιστορίες που μοιράζονται μαζί μας έξι γνωστές γυναίκες που γνωρίζουμε κι αγαπάμε πολύ.

#TriumphTalks

Μείνετε λοιπόν συντονισμένες και δείτε τις σχετικές βίντεο-ομιλίες με ένα κλικ εδώ. Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράζεται μαζί μας πως αγκάλιασε τις αλλαγές στη δική της ζωή και μας δίνει χρήσιμα tips για να βελτιώσουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας (η ομιλία της έχει ήδη βγει στον «αέρα»), ενώ η Χρυσή & Χάλκινη Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μοιράζεται μαζί μας ιστορίες από τη δική της μοναδική διαδρομή και πώς αγκαλιάζοντας τις σημαντικές αλλαγές στη ζωή της κατάφερε να γίνει αυτό που είναι σήμερα και να συνδυάσει τον αθλητισμό με την προσωπική ζωή, την καριέρα με τη μητρότητα. Σύντομα ακολουθούν 4 ακόμα βίντεο-ομιλίες από την blogger / δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη (18/05), την αγαπημένη ηθοποιό Ζέτα Δούκα (25/05), την pop τραγουδίστρια Τάμτα (01/06) και την pilates instructor / γυμνάστρια Μάντη Περσάκη (08/06/2021).

triumph εσώρουχα desing for life

Και αλήθεια κορίτσια, έχω να σας εξομολογηθώ κάτι... Προσωπικά, το να διαλέγω το ιδανικό σουτιέν για το μεγέθους 80C στήθος μου, ήταν (χωρίς υπερβολή) ο χειρότερος εφιάλτης μου. Και μόνο στην ιδέα πως έπρεπε να βγω για shopping για να αγοράσω νέα εσώρουχα, με έλουζε κρύος ιδρώτας. Ο λόγος; Σπάνια έβρισκα κάποιο θηλυκό και κομψό σχέδιο που ταυτόχρονα θα κρατούσε όμορφα το στήθος μου και τελικά γύριζα σπίτι απογοητευμένη και με άδεια χέρια.

Ώσπου ανακάλυψα το νέο Fit Smart από τη σειρά Design For Life της Triumph και σώθηκα (στην κυριολεξία)! Γιατί κάθε φορά που μπαίνω σε ένα κατάστημά της εταιρείας, ξέρω πως θα βρω χωρίς κόπο αυτό που θέλω, δηλαδή κομψά σουτιέν για τέλεια στήριξη αλλά και φίνο, αποτέλεσμα και με βοηθά, όπως όλες τις γυναίκες, να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου και να αγκαλιάσω τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα μου!

Αγαπώ την Triumph όχι μόνο για τα εξαιρετικά σας της προϊόντα, αλλά γιατί φέτος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας τον λόγο σε έξι γυναίκες-πρότυπο να μας δώσουν ένα boost που θα μας οδηγήσει στην κορυφή. Ας τις ακούσουμε για να βρούμε μέσα από τις ιστορίες τους, ομοιότητες και διαφορές με τη δική μας ζωή! Γιατί δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά! Πρέπει να καταλάβουμε πως μόνο εμείς έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη ζωή μας. Μια ματιά στον καθρέφτη μας, αρκεί! Μην χάσετε τις εμπνευστικές τους ομιλίες. Δείτε τις εδώ!