Έφτασε η νέα γενιά των DR. MARTENS: Ανανεωμένα και σούπερ στυλάτα, ταιριάζουν στις all-day εμφανίσεις σου!

Έφτασε η νέα γενιά των DR. MARTENS: Ανανεωμένα και σούπερ στυλάτα, ταιριάζουν στις all-day εμφανίσεις σου!

Tα original styles των DR. MARTENS ανανεώνονται με φρέσκιες πινελιές και αποκτούν άλλον αέρα, για να απογειώσουν τα καθημερινά σου looks από το πρωί ως το βράδυ! Με πιο τολμηρά remixes, τα αγαπημένα κλασικά μποτάκια αποκτούν μια πιο σύγχρονη εικόνα με απλές και καθαρές γραμμές για να “μπερδεύονται” με στυλ, τάσεις, σχέδια ξανά και ξανά, διευκολύνοντας το customization και τους κάθε είδους πειραματισμούς που θέλεις να κάνεις με τα outfits που επιλέγεις.

Όποιο στυλ κι αν διαθέτεις, τα μποτάκια της DR. MARTENS θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος, καθώς έχουν επιτύχει να εξελίσσονται με νέους τρόπους κατασκευής, μοντέρνα σχέδια, υιοθετώντας τις τάσεις της εκάστοτε εποχής, χωρίς να θυσιάζουν κανένα από τα χαρακτηριστικά που τα έκαναν all time classics!

Ένα από τα πιο σημαντικά, πολιτιστικά, εμπορικά σήματα της σύγχρονης εποχής, τα διάσημα μποτάκια θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας στην καθημερινότητά σου, απογειώνοντας και το πιο απλό σου σύνολο.

Polka Dot παπούτσια dr martens

Στη νέα συλλογή της DOC, θα ενθουσιαστείς με το ασυμβίβαστο Polka Dot pack στην Quad Retro πλατφόρμα, όπου ένας εκρηκτικός σχεδιασμός από πουά και ρίγες, εμπνευσμένος από τις χαρακτηριστικές αυλακώσεις ενός βινυλίου και φυσικά από τις αυλακώσεις που έχει η εξωτερική σόλα των DOC, κάνουν τα DR. MARTENS να ξεχωρίζουν και να κάνουν ηχηρή δήλωση. Κατασκευασμένα με το ίδιο ανθεκτικό υλικό και το χαρακτηριστικό Docs DNA με την κίτρινη ραφή, σχεδιάστηκαν για να μην περνούν απαρατήρητα όπου κι αν επιλέξεις να τα φορέσεις.

Polka Dot dr martens

Statement κομμάτι για τους πρεσβευτές του ελεύθερου urban στυλ, η δημοφιλής Jadon μπότα, επανασχεδιάζεται με Polka Dot σχέδιο σε μαύρη και άσπρη πουά εκτύπωση, όπως και το κλασικό 1461 shoe, προσδίδοντας ακόμα περισσότερη ένταση στα looks σου, ενώ και τα τρία τοποθετούνται στην 1,85” Quad σόλα, που έχει σχεδιαστεί για να προκαλεί τις εντυπώσεις!

Εσύ άφησέ τα να κατακτήσουν τις εξόδους σου αυτήν τη σεζόν -και όχι μόνο!- ως βασικό κομμάτι του street style αλλά και διαχρονική επιλογή που δεν θα σε προδώσει ποτέ... στυλιστικά!

Θα τα βρεις διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 1088 400