Anatol: Τα πιο κομψά “γούρια της χρονιάς 2022”

Anatol: Τα πιο κομψά “γούρια της χρονιάς 2022”

Νέα χρονιά πλησιάζει, νέα ξεκινήματα είναι προ των πυλών, νέοι στόχοι μπαίνουν από τον καθένα ξεχωριστά, που εύχεται το 2022 να είναι πιο δημιουργικό, πιο παραγωγικό και πιο όμορφο από το προηγούμενο έτος. Μια δύσκολη χρονιά μάς αποχαιρετά οσονούπω και όλοι ελπίζουμε ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει όλα όσα στερηθήκαμε τον προηγούμενο – κι ακόμη περισσότερα.

anatol κολιέ γούρια

Lucky Fairy Necklace

Eye of Fortune Necklace

Unlock New Experiences Necklace

anatol κοσμήματα κολιέ

Enamel Eye Necklace

Victory Gesture Necklace

Η εταιρεία κοσμημάτων Anatol είναι εδώ για να κάνει πράξη τα πιο τρελά μας όνειρα μέσα από μοναδικά κομμάτια που θα ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις μας. Αρχής γενομένης από τα “γούρια της χρονιάς 2022”, υπέρκομψα βραχιόλια, ιδιαίτερα κολιέ και σούπερ stylish μπρελόκ έρχονται για να μας γεμίσουν αισιοδοξία και ελπίδα!

anatol βραχιόλι γούρια

Colourful Chain Bracelet

anatol κοσμήματα

Licence Plate Bracelet

Ας είναι, λοιπόν, το 2022 η χρονιά όπου θα περάσουμε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, ανταλλάσσοντας δώρα με τους δικούς μας ανθρώπους και χαρίζοντας τυχερά κοσμήματα που θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος των προσδοκιών μας για το νέο έτος.

anatol γούρια

Lapis Eye Bracelet

Η συλλογή Dream Come True 2022 είναι γεμάτη δημιουργικότητα και φαντασία, με κομμάτια που δίνουν τις δικές τους ευχές και υπόσχονται να μας φέρουν πιο κοντά στην πραγμάτωσή τους. Τα τυχερά κοσμήματα Anatol είναι αυτά που θα “πυροδοτήσουν” την ετήσια τύχη μας, οπότε βρείτε το τέλειο κομμάτι για εσάς, δημιουργώντας συναισθήματα και “χτίζοντας” αναμνήσεις που έχουν αληθινό νόημα και μπορούν να διατηρηθούν για μια ζωή!

INFO

Αργυροπούλου 8, Κηφισιά

Τηλ. 210 8018253

Facebook: Anatol Jewelry

Instagram: anatoljewellery

www.anatoljewelry.com