Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μοδάτα γυναικεία πανωφόρια – τι να φορέσω για να μείνω ζεστή και να φαίνομαι στιλάτη στο κρύο;

Μοδάτα γυναικεία πανωφόρια – τι να φορέσω για να μείνω ζεστή και να φαίνομαι στιλάτη στο κρύο;
FASHION NEWS 28.01.2022 10:56

Το χειμώνα ένα κομψό γυναικείο παλτό αναβαθμίζει το look σας και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ότι παραμένετε ζεστή και απολαμβάνετε κάθε σας στιγμή έξω!

Υπάρχουν σίγουρα ρούχα που είναι αρκετά εύκολο να τα διαλέξετε, λόγω της χαμηλής τιμής τους. Όμως υπάρχουν και άλλα που λόγω της υψηλής τιμής τους απαιτείται πολύ περισσότερος χρόνος για να επιλεχθούν. Τέτοια είδη είναι τα γυναικεία μπουφάν και τα πανωφόρια. Η αγορά για παράδειγμα ενός παλτό καλής ποιότητας θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για πραγματοποιηθεί, ενώ δεν είναι κάτι που έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Η αγορά ενός μπουφάν ή ενός παλτό είναι κάτι σαν μία επένδυση, εφόσον πρόκειται για μία αγορά που θα χρειαστεί να ξανακάνετε μετά από χρόνια, εκτός και αν κάτι απρόοπτο συμβεί.

Ένα καλό πανωφόρι θα είναι πάντα στη μόδα, όχι μόνο λόγω της πρακτικότητάς του αλλά και λόγω της ευελιξίας του. Όλα σχεδόν τα παλτό και τα πανωφόρια γενικότερα είναι ιδιαίτερα κομμάτια και όλα είναι φτιαγμένα όχι μόνο για χειμώνα, αλλά και για μεταβατικές περιόδους σε σχέση με τον καιρό. Θα βρείτε γυναικεία μπουφάν στο answear.gr για όλες τις περιόδους, για όλους τους σωματότυπους αλλά και για όλα τα γούστα!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι να φορέσω ένα γυναικείο πανωφόρι και πώς να λάμψω φορώντας το;

Τα γυναικεία πανωφόρια θεωρούνται ένα από τα must have ενδύματα για κάθε γυναίκα, που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Λόγω της ακριβής φύσης του συγκεκριμένου ενδύματος ένα παλτό για παράδειγμα μπορεί να κάνει αρκετό καιρό για να αλλαχθεί. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα πρέπει να το φοράμε με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να φορέσετε ένα γυναικείο πανωφόρι πάνω από ένα κουστούμι, για ένα πιο επαγγελματικό ύφος, ή πάνω από ένα φόρεμα για να κρατηθείτε ζεστή και ταυτόχρονα στιλάτη. Τα σύγχρονα παλτό δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά μαύρα παλτό που όλοι ξέρουμε και που σίγουρα είναι τα κατάλληλα για ορισμένες εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε παλτό σε πολύ ωραία πατρόν και με σύγχρονα σχέδια διαφόρων χρωμάτων.

Το answear.gr/k/gunaikeia/axesouar/tsantes είναι η σελίδα που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, εφόσον εκεί θα βρείτε όλα τα είδη παλτό που κυκλοφορούν στην αγορά.

γυναικεία πανωφόρια

Ποια είναι τα είδη μπουφάν που ταιριάζουν περισσότερο στις δραστήριες γυναίκες;

Τα γυναικεία μπουφάν είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Είναι ένα είδος πανωφοριού που φοριέται σε καθημερινή βάση αλλά και σε διάφορες λίγο πιο επίσημες περιστάσεις. Αν είστε μια δραστήρια γυναίκα που οι καθημερινές ανάγκες της ζωής σας απαιτούν να βρίσκεστε πολλές ώρες στον δρόμο, τότε το κατάλληλο μπουφάν είναι αυτό που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας διατηρήσει ζεστή. Βρείτε ένα μπουφάν λίγο πιο «πρόχειρο» που ναι μεν θα σας προστατεύει από το κρύο. ταυτόχρονα, θα σας δίνει την δυνατότητα να κουβαλάτε κάποια σημαντικά πράγματα στις τσέπες χωρίς να χρειαστεί να φορτώνετε την τσάντα σας και να επιβαρύνετε την μέση σας.

Αν πάλι χρειάζεστε ένα μπουφάν πιο να μοιάζει λίγο πιο «επίσημο», τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα όχι τόσο φουσκωτό και σε ουδέτερο χρώμα, για να ταιριάζει και με τα περισσότερα outfits σας. Αν και με αυτά τα χαρακτηριστικά το μπουφάν δεν δείχνει τόσο επίσημο, καλό θα ήταν να το διανθίσετε και με απλά και διακριτικά κοσμήματα Swarovski που θα σας δώσουν σίγουρα το επίσημο στυλ που αναζητάτε.

Πώς καθαρίζεται ένα πανωφόρι;

Οι οδηγίες του κατασκευαστή είναι αυτές που θα σας δείξουν τον δρόμο για τον καθαρισμό ενός πανωφοριού. Αν πρόκειται για μπουφάν, το μεγαλύτερο ποσοστό τους πλένεται στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν πρόκειται για παλτό, καλό θα ήταν να επιλέξετε το στεγνό καθάρισμα ή το καθαριστήριο.

Share