Για super winter sales μόνο στο Favela.gr!

Για super winter sales μόνο στο Favela.gr!

Μαζί με τον πρώτο μήνα του χρόνου, έρχονται και τα super Winter Sales, όπου στο Favela.gr θα βρεις εκπτώσεις σε χειμερινά items για να απολαύσεις την κάθε μέρα με στυλ.

Αν κι εσύ θεωρείς πως για να ξεκινήσουμε δυναμικά την χρονιά και να φέρουμε νέο αέρα στο 2023, πρέπει να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, κάνε ένα γρήγορο online shopping και βρες τα πιο must have ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τις πιο αξέχαστες και stylish αναμνήσεις.

Στο Favela.gr θα βρεις πληθώρα από γυναικεία, ανδρικά και παιδικά items για σένα ή για δώρο για τους αγαπημένους σου, από στυλάτα brands όπως Adidas, Calvin Klein, Guess αλλά και ελληνικά brands όπως Access, Peace and Chaos, SunSetGo και Mallory the Label για εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν, στην πόλη, ή την εξοχή.

Favela.gr χειμερινές εκπτώσεις

Λάμψε σε κάθε σου εμφάνιση με τα πιο iconic γυναικεία φορέματα, από την Access ή την Patrizia Pepe, με γεωμετρικές γραμμές από την Mallory the Label και την Hellen Batter αλλά και δερμάτινες υφές σε jackets και sets από την Guess. Θα δώσεις 90s vibes επιλέγοντας τα iconic βελουτέ items από την Juicy Couture και τα έντονα prints από την Versace Jeans Couture, ενώ για εμφανίσεις με 00s vibes θα βρεις σίγουρα το αγαπημένο σου outfit από την SunSetGo.

Για να ολοκληρώσεις τα looks σου μπορείς να επιλέξεις τις πιο iconic over knee μπότες, με chunky σόλα από την Windsor Smith, ή glossy πλατφόρμες και γόβες από τον Jeffrey Campbell, για κομψότητα και attitude.

Για πιο stylish εμφανίσεις μπορείς να τολμήσεις μποτάκια σε μεταλλικές υφές ή έντονα prints, ενώ θα τα απογειώσεις με τις πιο extravagant τσάντες, με γούνινα και γυαλιστερά στοιχεία.

Favela.gr χειμερινές εκπτώσεις

Αν θέλεις να κάνεις ένα comfy δώρο που θα έχει άπειρο στυλ αλλά και πρακτικό χαρακτήρα, μπορείς να απογειώσεις το loungewear, κάνοντας δώρο στους αγαπημένους σου, τις πιο stylish πιτζάμες, είτε σε βελουτέ υφή είτε στο πιο χαρακτηριστικό κόκκινο καρό από την Calvin Klein ή την Guess.

Για τους άνδρες της παρέας, το Favela.gr έχει ποικιλία από πουλόβερ, πουκάμισα και παντελόνια της Scotch & Soda και της Gant που θα ολοκληρώσουν κάθε σου εμφάνιση, η οποία θα ολοκληρωθεί από τα πιο iconic και ζεστά jackets και παλτό, όπως αυτά της Barbour.

Επιπλέον, θα βρεις σίγουρα τα πιο άνετα και στυλάτα μποτάκια από την Timberland ή την Dr Martens, ή και sneakers από την Gant αν δε θέλεις να αποχωριστείς την άνεση σου στιγμή.

Favela.gr χειμερινές εκπτώσεις

Για τους μικρούς και τις μικρές της παρέας, τα sets και τα φορμάκια από την Guess και την PUMA αλλά και τα jackets και τα πουλόβερ από την Timberland είναι ιδανικό δώρο για τις γιορτές, ενώ οι μικρές fashionista θα ξετρελαθούν με τα glittery και λαμπερά outfits από την Billieblush.

Για ατέλειωτες βόλτες και παιχνίδια, θα βρείτε τα πιο ζεστά και άνετα UGG μποτάκια, sneakers από την Lacoste και την Adidas αλλά και μποτάκια και γαλότσες από την Gioseppo και την Crocs.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως «Every day, is a shopping in sales day” στο Favela.gr.