Το RS-X επέστρεψε!

Το RS-X επέστρεψε!

Το εικονικό sneaker RS-X , ξανά γεννιέται και έρχεται να διηγηθεί μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Η νέα αυτή ιστορία ακούει στο όνομα «Reinvention”, δηλαδή επαναδημιουργία, με νέους χρωματισμούς, μοντέρνες λεπτομέρειες αλλά και υψηλής ποιότητας τεχνολογία.

puma-rs-x-sneacker

Ένας νέος κόσμος «ξεκλειδώνεται» με το νέο μοντέλο RS-X, το οποίο έχει ως στόχο να ανακαλύψει τις δυνατότητες του ατόμου πέρα από το φαινομενικό. Τεχνολογίες και χαρακτηριστικά του sneaker παρουσιάζονται με διφορούμενο τρόπο, κάπου ανάμεσα στις πύλες του πραγματικού και του “meta”- πραγματικού.

puma-rs-x-sneacker

Η νέα σχεδίαση σηματοδοτεί μία νέα περίοδο όπου όλα ξανά δημιουργούνται και ξανά σχεδιάζονται, έτσι δίνεται βήμα στην ελεύθερη έκφραση, η οποία αποτυπώνεται μέσα από την προσωποποιημένη δημιουργία.

puma-rs-x-sneacker

H PUMA, με την άφιξη του νέου RS-X, ανακοινώνει και τη συνεργασία της με τον Skepta, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση της μουσικής, της τέχνης και της στυλιστικής κουλτούρας του brand. Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία, ο Skepta γίνεται ο front man της νέας καμπάνιας RS-X «Revolutionaries» της PUMA.

puma-rs-x-sneacker

«Από τη στιγμή που ξυπνάς, σχεδιάζεις τον κόσμο σου. Εμείς είμαστε οι αρχιτέκτονες. Η δημιουργικότητα είναι απεριόριστη.”- Skepta

Λίγα Λόγια για το RS:

Το πρώτο RS, έκανε την εμφάνισή του το 1984, όταν η PUMA δημιούργησε το πρώτο αθλητικό παπούτσι στον κόσμο και το πρώτο «έξυπνο» παπούτσι. Η τεχνολογία RS, που είχε τη δυνατότητα να εφαρμόζει άψογα και να «αντιλαμβάνεται» τις ανάγκες του κάθε ποδιού, σε συνδυασμό με την τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, συνδυάστηκαν και το αποτέλεσμα; δημιουργήθηκε ένα sneaker-ορόσημο, όχι μόνο για την PUMA αλλά και για την βιομηχανία υποδημάτων συνολικά.

puma-rs-x-sneacker

Ξεκινώντας το 2018, η οικογένεια RS έχει αναπτυχθεί εκτενώς, με την προσθήκη νέων στυλ όπως τα RS-X, RS-X3, RS-2K, RS-Fast, RS-Connect, RS-Dreamer και άλλα. Σήμερα, η PUMA συνεχίζει να εξελίσσει και να εκπλήσσει με τις RS καταβολές της.

puma-rs-x-sneacker

Όλα τα νέα RS-X, είναι διαθέσιμα στα PUMA STORES αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

PUMA STORES:

  • Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα
  • Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα
  • Attica City Link, Πανεπιστημίου 9
  • Και για Online παραγγελίες βρείτε όλα τα σχέδια ΕΔΩ