Γυναικείο παντελόνι φόρμας: Δείτε πως να δείχνετε κομψές ενώ γυμνάζεστε!

Γυναικείο παντελόνι φόρμας: Δείτε πως να δείχνετε κομψές ενώ γυμνάζεστε!

Παντελόνι φόρμας γυναικείο και κομψότητα πάνε μαζί; Με τα σωστά tips φυσικά και ναι! Τα τελευταία χρόνια το αθλητικό γυναικείο ντύσιμο έχει εξελιχθεί αρκετά. Παλαιότερα, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες, είχαμε συνδέσει τις φόρμες και το αθλητικό ντύσιμο με κάτι εντελώς casual, μη δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και φροντίδα στις αθλητικές μας εμφανίσεις. Η μόδα όμως εξελίσσεται και οι δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας πολλές φορές απαιτούν άνεση, ελευθερία κινήσεων και στυλ!

Με τον σωστό συνδυασμό υφασμάτων, αξεσουάρ και χρωμάτων, σίγουρα μπορείς να κάνεις μία πολύ καλή αρχή για να δημιουργήσεις ένα κομψό αθλητικό outfit.

Παντελόνι φόρμας γυναικείο: Πώς θα πετύχεις άνεση και κομψότητα;

Ξεκινάμε με την υψηλή ποιότητα υφασμάτων και υλικών. Αναζήτησε βαμβακερά υφάσματα, που βοηθούν το δέρμα να αναπνέει. Θα μου πεις πως αυτό ταιριάζει με την κομψότητα; Σκέψου ότι πρώτον είναι σημαντικό το δέρμα σου να είναι εντάξει και κατ' επέκταση θα δείχνεις και εσύ καλύτερα. Πέρα από τα υλικά φυσικά, μπορείς να επιλέξεις βελουτέ φόρμες που είναι αρκετά στη μόδα - και ειδικά σε έντονα χρώματα - ή στενό κολάν με τα αγαπημένα σου sneakers.

Οι κλασικές γραμμές σε ένα παντελόνι φόρμας γυναικείο, πολλές φορές είναι must, αν θέλουμε να πετύχουμε κομψότητα. Τι εννοούμε με αυτό; Τα πολύ φαρδιά παντελόνια πολλές φορές δεν κολακεύουν το γυναικείο σώμα και επίσης δίνουν την αίσθηση ότι η εμφάνιση είναι πιο casual. Αντίθετα ένα πιο στενό παντελόνι φόρμας γυναικείο, θα αγκαλιάσει το γυναικείο σώμα και θα αναδείξει τις γυναικείες καμπύλες, θα δώσει ζωντάνια γενικότερα στην όλη εμφάνιση.

Παντελόνι φόρμας γυναικείο

Τα επιπλέον κομμάτια λύνουν τα χέρια μας σε αυτές τις περιπτώσεις και είναι εκείνα που πραγματικά μπορούν πολύ εύκολα να προσθέσουν την κομψότητα που τόσο χρειαζόμαστε! Προσπάθησε να ταιριάξεις την φόρμα σου με ένα stylish φούτερ, ή με ένα επίσης stylish αθλητικό μπουστάκι. Μαζί με τα κατάλληλα sneakers, θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση.

Μην ξεχνάς ότι η τσάντα σου θα κάνει την διαφορά. Μία μεγάλη tote bag, σίγουρα μπορεί να ταιριάξει στο όλο στιλ, χωρίς να σημαίνει ότι αφήνουμε εκτός το αθλητικό τσαντάκι, ή τις τσάντες πλάτης.

Πώς να φαίνεσαι κομψή ακόμα και όταν αθλείσαι

Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα outfit που θα αποπνέει στυλ και θα είναι κομψό, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι όπως όταν δημιουργείς κομψές εμφανίσεις για άλλες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, τόλμησε να φορέσεις σκουλαρίκια, ρολόι ή ακόμα και κάποιο διακριτικό κολιέ, φυσικά εφόσον δεν δυσκολεύουν το workout σου.

Επωφεληθείτε από την ευρεία γκάμα γυναικείων φούτερ

Το χρώμα πέρα από διάθεση, μπορεί να δώσει και κομψότητα στην όλη σου εμφάνιση. Ναι, το μαύρο είναι και παραμένει κλασικό και διαχρονικό χρώμα και προσδίδει κομψότητα, όπου και όπως κι αν φορεθεί. Προσπάθησε να είσαι δημιουργική και παίξε λίγο με τα υφάσματα και τα χρώματα. Για παράδειγμα αν επιλέξεις ένα βελουτέ σετ, τότε φρόντισε το χρώμα να είναι έντονο, τύπου μωβ, μπλε, κίτρινο. Τα χρώματα αυτά έχουν γίνει must στα βελουτέ υφάσματα, και σίγουρα θα σου δώσουν την κομψότητα που χρειάζεσαι.

Με το πανωφόρι που θα επιλέξεις, μπορείς επίσης να δημιουργήσεις μια υπέροχη και κομψή εμφάνιση. Για παράδειγμα το παλτό μαζί με την φόρμα, αποτελεί πλέον statement και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις!