Τα κοσμήματα "Κώστας Δημόπουλος" είναι... γιορτινά έργα τέχνης!

Τα κοσμήματα

Kαι αυτά τα Χριστούγεννα μάς δίνουν σούπερ αφορμή για να ανανεώσουμε το look μας αλλά και για να κάνουμε όμορφα δώρα σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για αυτό και επιλέγουμε εντυπωσιακά κοσμήματα που συμβολίζουν την καλαισθησία, αναδεικνύουν την προσωπικότητα μας και γίνονται ιδανικά δώρα για τους ανθρώπους που εκτιμάμε.

Η δική μας πρόταση; Οι κομψές συλλογές "Κώστας Δημόπουλος" αφού εδώ πάντα βρίσκουμε μεγάλη γκάμα σε σχέδια και υψηλής ποιότητας κοσμήματα, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με μοναδικό σχεδιασμό.

Χειροποίητα κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια από ασήμι 925 και χρυσό, συνδυάζονται με κρύσταλλα, μαργαριτάρια, κοράλλια και ημιπολύτιμες πέτρες, δεμένα με ατσαλόσυρμα, μεταξωτά και ακρυλικά κορδόνια, όλα με εξαιρετικό φινίρισμα μάς κλέβουν την καρδιά κι εμείς δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

κοσμήματα 'Κώστας Δημόπουλος'

κοσμήματα 'Κώστας Δημόπουλος'

κοσμήματα 'Κώστας Δημόπουλος'

κοσμήματα 'Κώστας Δημόπουλος'

Ένα είναι σίγουρο! Πως όλα θα ενθουσιάσουν τους φίλους και συγγενείς μας!

Τα κοσμήματα "Κώστας Δημόπουλος" θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και Κύπρο και στο kostasdimopoulos.gr. Κεντρική διάθεση: Λεωνίδου 6, Νέα Ιωνία, τηλέφωνο: 6945274984, info@kostasdimopoulos.gr.