Αθηνά Οικονομάκου: Έφερε τον φακό κοντά στο πρόσωπό της αλλά όλοι κοίταγαν το πουκάμισο! Κοστίζει 240 ευρώ...

Το απόλυτο κομμάτι από την συλλογή της!

Αθηνά Οικονομάκου: Έφερε τον φακό κοντά στο πρόσωπό της αλλά όλοι κοίταγαν το πουκάμισο! Κοστίζει 240 ευρώ...

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε τον φακό κοντά στο πρόσωπό της αλλά όλοι κοίταγαν το πουκάμισο! Κοστίζει 240 ευρώ και το καλύτερο είναι πως ξέρουμε πού θα το βρεις!

Η ηθοποιός, έχει δημιουργήσει την δική της σειρά με ρούχα μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία και φυσικά σκίζει! Το ένα κομμάτι είναι καλύτερο από το άλλο και η συλλογή ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνει sold out!

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε τον φακό κοντά στο πρόσωπό της, σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram αλλά όλοι κοίταγαν το πουκάμισο, το οποίο εννοείται πως είναι All over. Κοστίζει 240 ευρώ και φοριέται από τζιν μέχρι και με επίσημο ντύσιμο με κάποια φούστα ή υφασμάτινο παντελόνι.

Να σου θυμίσουμε και μια φούστα από την συλλογή της που μας είχε ενθουσιάσει.... Ιδού και η σχετική ανάρτησή της:

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο αλλά όλοι κοιτούσαν τον λαιμό της! Ο συμβολισμός και το κόσμημα!

H Αθηνά Οικονομάκου έκανε κοντινό στο πρόσωπο αλλά όλοι κοιτούσαν τον λαιμό της! Ο συμβολισμός και το κόσμημα που σίγουρα θα θέλετε κι εσείς!

Η ηθοποιός, έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετό καιρό το δικό της brand με ρούχα και κοσμήματα.

Τα Allover είναι από τις πιο πετυχημένες συλλογές και η Αθηνά Οικονομάκου διαφημίζει η ίδια τις δημιουργίες της. Εκτός από τα συγκλονιστικά της ρούχα, για τα οποία πολλές φορές σας έχουμε μιλήσει, η Αθηνά φοράει και τα κοσμήματα της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η κούκλα ηθοποιός, έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και στο λαιμό φορούσε το γούρι από την συλλογή της.

Εμείς το εντοπίσαμε και έχει 54 ευρώ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου κόσμημα