Φαίη Σκορδά: Έβαλε ασημί από πάνω μέχρι κάτω και πήγε σε άλλα επίπεδα! Κοστίζει 144 ευρώ το ρούχο της!

Πάρτο και δεν θα χάσεις!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε ασημί από πάνω μέχρι κάτω και πήγε σε άλλα επίπεδα! Κοστίζει 144 ευρώ το ρούχο της!

Η Φαίη Σκορδά έβαλε ασημί από πάνω μέχρι κάτω και πήγε σε άλλα επίπεδα! Κοστίζει 146 ευρώ το ρούχο της και ξέρουμε πού θα το βρεις! Copy the look...

Η Φαίη Σκορδά έκανε για μια ακόμα φορά εμφάνιση για απόλυτο 10άρι! Έμοιαζε με βασίλισσα με την ασημί ολόσωμη φόρμα της και μόλις την είδαμε πάθαμε έρωτα!

Εννοείται πως ψάξαμε να βρούμε λεπτομέρειες και την εντοπίσαμε στα BSB! Όσο για την τιμή; Δεν είναι καθόλου απαγορευτική μιας και κοστίζει 144,60 ευρώ το ρούχο της! Έχουν μείνει ωστόσο λίγα κομμάτια....

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχεις δει και το τέλειο πανωφόρι της;

Φαίη Σκορδά: Έβαλε πάνω της ζακέτα με ασημί λεπτομέρειες! Κοστίζει 179 ευρώ!

Αυτή η ζακέτα που έβαλε πάνω της η Φαίη Σκορδά κοστίζει 179 ευρώ και έχει ασημί λεπτομέρειες!

Η καλλονή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ξέρει πολύ καλά από στιλ και το αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση, αφού «μαγνητίζει» όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να φοράει μια γκρι σκούρα ζακέτα με παγέτα πάνω στους ώμους! Αυτές οι ασημί λεπτομέρειες είναι εκείνες που έκαναν την ζακέτα της άλλωστε να ξεχωρίσει.

Η συγκεκριμένα ζακέτα είναι από την εταιρεία ACCESS Fashion και ψάξαμε να βρούμε ποια είναι η τιμή του! Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω κοστίζει 179 ευρώ!

Φαίη Σκορδά

Πριν λίγες ημέρες όμως την είδαμε να φοράει ένα μπλουζάκι το οποίο κοστίζει μόνο 29 ευρώ. Δείτε το!