Αθηνά Οικονομάκου: «Τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος!

Πήρε το 10άρι... Ακόμα και με κρύο!

Αθηνά Οικονομάκου: «Τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος!

Η Αθηνά Οικονομάκου «τυλίχτηκε» με μπεζ γούνα και προκάλεσε φρενίτιδα! Την εγκρίνει μέχρι και ο Μιχόπουλος και σίγουρα μόλις την δεις και εσύ, θα πεις το ίδιο!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, όπως σας έχουμε γράψει, βρίσκονται στο εξωτερικό και απολαμβάνουν λίγες ημέρες ξεκούρασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, αποδεικνύει ότι έχει στιλ ακόμα και στα χιόνια και τα κρύα, αφού η μπεζ γούνα της είναι έρωτας...

Η ίδια, ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram και εμείς μείναμε να την κοιτάμε! Αν πας κάπου σήμερα, παρά το κρύο, copy the look και δεν θα χάσεις!

Ιδού:

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος Snik; Έβαλε γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό γνωστού παρουσιαστή!

Ποιος Snik; Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε... γαλάζια γούνα και ο φακός τη "συνέλαβε" στο πλευρό αυτού του γνωστού παρουσιαστή!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με τη ροζ γούνα του συντρόφου της Ηλίάνας Παπαγεωργίου. Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε ωστόσο για μία ακόμη φορά, πως εκείνη είναι το απόλυτο fashion icon της ελληνικής showbiz και με μία την κίνηση, "έσβησε" τον γνωστό ράπερ!

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα και κοιτούσαν όλοι την τσάντα στα χέρια της! Κοστίζει 1.550 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φωτογράφισης της νέας κολεξιόν της σειράς ρούχων «Project Soma», η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη πόζαρα φορώντας πολύχρωμες γούνες.

Η πανέμορφη ηθοποιός έβαλε μία γαλάζια γούνα και εντυπωσίασε, ενώ κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, μπήκε στο πλάνο και ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ανέβασε μάλιστα το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Χώθηκα κι εγώ στη φωτογράφιση με ύφος "κάνω κι εγώ μόντελινγκ"... αλλά νομίζω τα κορίτσια με έχουν εύκολα»!

Οικονομάκου- Συνατσάκη- Τανιμανίδης