Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φούστα της είναι από δαντέλα και κάνει πάταγο! Πόσο κοστίζει και πού μπορείς να την βρεις;

Έκανε το απόλυτο black n' white look!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φούστα της είναι από δαντέλα και κάνει πάταγο! Πόσο κοστίζει και πού μπορείς να την βρεις;

Η φούστα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι από δαντέλα και κάνει πάταγο! Πόσο κοστίζει και πού μπορείς να την βρεις; Έχουμε λεπτομέρειες! Copy the look και δεν θα χάσεις!

Η παρουσιάστρια του Happy Day έκανε πρόσφατα ένα σούπερ σικάτο look, το οποίο είχε την υπογραφή της Υβόνης Μπόσνιακ! Η Σταματίνα έβαλε μαύρη φούστα από δαντέλα και πουκάμισο σε ρομαντικό ύφος.

Μας ρωτήσατε αρκετά, και εμείς το εντοπίσαμε στο Instagram της Υβόνης! Πλέον είναι μάλιστα ένα από τα best sellers και κοντεύει να εξαντληθεί! Το πουκάμισο έχει 90,30 ευρώ και η μίνι φούστα 153,30! Αξίζει να τα αγοράσεις, γιατί είναι φουλ ιδιαίτερα...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και την εμφάνισή της με ζεβρέ τζάκετ;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε κοντή φούστα αλλά κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το φούξια top της! Που να το βρεις...

Φόρεσε κοντή φούστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά κανείς δεν πήρε τα μάτια του από το φούξια top της! Ξέρουμε που θα το βρεις!

Είναι fashion icon και κλέβε τις εντυπώσεις σε κάθε τις εμφάνιση. Το μεσημέρι της Δευτέρας εμφανίστηκε στο πλατό του ALPHA με ένα συγκλονιστικό σύνολο!

Μια κοντή φούστα που αναδείκνυε υπέροχα τα γυμνασμένα της πόδια και μαύρες γόβες με σχέδιο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων συγκεντρώθηκαν στο συγκλονιστικό της top και... εντοπίσαμε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι για να το κάνεις δικό σου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το φόρεμα που φόρεσε είναι ότι πιο girly! Το συνδύασε με μαύρες γόβες και εντυπωσίασε!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το βρήκαμε και ανήκει στην εταιρεία Sylvia και κοστίζει 135,00 ευρώ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή μπλούζα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή η φούστα βάζει «τέλος» στο χειμώνα! Είναι κίτρινη και κοντεύει να ξεπουλήσει!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το τόλμησε και φόρεσε την απόλυτη φούστα που βάζει μια για πάντα «τέλος» στο χειμώνα! Δεν είναι λευκή αλλά κίτρινη και έχει κάνει τόσο μεγάλο πανικό που κοντεύει να ξεπουλήσει!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και έτσι δεν μας απογοήτευσε όταν φόρεσε την απόλυτη τάση για φέτος τα Χριστούγεννα.

Μόλις πριν από λίγες μέρες "έκλεψε" την παράσταση με το μαύρο κολλητό της φόρεμα!

Όπως σχολίασε και η ίδια, η φούστα της θυμίζει λιακάδα μιας και είναι κατακίτρινη! Τη συνδύασε με πουά μαύρο πουκάμισο και γόβες πολύχρωμες. Το σύνολο της ήταν για μία ακόμη φορά αρμονικό και υπέροχο.

Η φούστα είναι από τα Phoenix Distribution και κοντεύει να ξεπουλήσει!