Ελένη Μενεγάκη: Το μάξι φόρεμά της, την έδειχνε 2 μέτρα! Είναι σε έκπτωση από 219 ευρώ τώρα...

Ξέρουμε πού θα το βρεις!

Ελένη Μενεγάκη: Το μάξι φόρεμά της, την έδειχνε 2 μέτρα! Είναι σε έκπτωση από 219 ευρώ τώρα...

Το μάξι φόρεμά της Ελένης Μενεγάκη, την έδειχνε 2 μέτρα! Είναι σε έκπτωση από 219 ευρώ τώρα... 153! Είναι στο χρώμα της άμμου και ξεπουλάει σαν τρελό! Η παρουσιάστρια, το φόρεσε χτες στην εκπομπή της!

Εμείς πάθαμε έρωτα, το ψάξαμε και το βρήκαμε! Άλλωστε τώρα, σε περίοδο εκπτώσεων έχουν κατεβάσει πάρα πολύ την τιμή! Το συγκεκριμένο κόψιμο κολακεύει όλες τις σιλουέτες και το μπεζ χρώμα πάει πολύ στην Ελένη.

Η ίδια, φόρεσε και το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και έκανε κυριολεκτικά χαμό! Για την ιστορία, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από την εταιρία AccessFashion! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και την φούστα της που ήταν γεμάτη λουλούδια και μας τρέλανε;

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο...

To φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Μάλιστα έχουν μείνει λίγα κομμάτια, οπότε σπεύσε!

Είναι άλλωστε απίστευτα ιδιαίτερο, από το κόψιμο μέχρι το χρώμα του. Το συγκεκριμένο φόρεμα πάει ασορτί με τα μάτια της Ελένης και ανέδειξε το κορμί της με τον καλύτερο τρόπο. Όμως, η γραμμή του είναι τέτοια που μπορεί να φορεθεί από πολλούς σωματότυπους.

Η ίδια, το είχε φορέσει πριν λίγες μέρες και εμείς το εντοπίσαμε σε έκπτωση! Είναι από τα All over και πλέον κοστίζει από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το υπέρτατο μπουφάν της για το οποίο επίσης σας έχουμε γράψει;

Ελένη Μενεγάκη: Το μαύρο φόρεμά της με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ!

Το μαύρο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ και προκάλεσε ταραχές στην Θεσσαλονίκη!

Η ίδια, έκανε δύο εμφανίσεις στην πόλη, μια με μωβ φόρεμα και μια με μαύρο!

Εμείς, αφού σου βρήκαμε το μωβ της φόρεμα, επιστρέψαμε και για το... άλλο που μας ζήτησες! Η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για δουλειές και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με τα looks της! Η παρουσιάστρια, πάντα κομψή και λαμπερή προκάλεσε κομφούζιο! Εμείς, εντοπίσαμε το μαύρο της φόρεμα που ήταν γεμάτο φιόγκους στην εταιρία Access Fashion μόνο με 129 ευρώ! Αν θέλεις μάλιστα την γνώμη μας, πρόκειται για ενα κλασικό κομμάτι που αξίζει να αποκτήσεις... Δείτε την φωτογραφία από το Instagram: