Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τζιν με κόκκινα αθλητικά! Tα βλέμματα όλων στην ζώνη της, είναι άπιαστο όνειρο!

Το τέλειο look για τον πρωινό καφέ!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε τζιν με κόκκινα αθλητικά! Tα βλέμματα όλων στην ζώνη της, είναι άπιαστο όνειρο!

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε τζιν με κόκκινα αθλητικά! Tα βλέμματα όλων στην ζώνη της, είναι άπιαστο όνειρο μιας και είναι πασίγνωστου Οίκου. Τα αθλητικά πάντως είναι σε πολύ προσιτή τιμή...

Η ηθοποιός του Έρωτας Μετά, αγαπά πολυ το casual look και εκείνο φαίνεται πως την αγαπά επίσης! Σε πρόσφατη έξοδό της, έβαλε τζιν με κόκκινα αθλητικά και καμηλό παλτό. Το σύνολο ολοκλήρωσε με λευκό tshirt και ζώνη σε μαύρο χρώμα από τον Οίκο Gucci.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάσω Λασκαράκη φορά τα συγκεκριμένα κόκκινα αθλητικά μιας και φαίνεται να είναι από τα κομμάτια της ντουλάπας της στα οποία έχει αδυναμία! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δείτε την και με boho μπλε φόρεμα!

Βάσω Λασκαράκη: Έβαλε πουκάμισο και αθλητικά σε κόκκινο! Βρες τα με έκπτωση στα 38 ευρώ!

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε πουκάμισο και αθλητικά σε κόκκινο! Βρες τα με έκπτωση στα 38 ευρώ και σίγουρα δεν θα χάσεις...

Η ηθοποιός έκανε τον απόλυτο συνδυασμό και κέρδισε τις εντυπώσεις! Τα αθλητικά της έχουν τσακίσει τα ταμία και εμείς στα βρήκαμε σε τιμή έπος!

Μιλάμε για τα all time clasic VANS, στην oldschool version τους που φοριούνται από όλες τις ηλικίες, από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Η Βάσω Λασκαράκη άλλωστε, αγαπά πολύ το αθλητικό look και και πρόσφατα είχαμε εντοπίσει άλλη μια εμφάνισή της με κομψό πουκάμισο σε casual στιλ που μας ξετρέλανε....

Δείτε την σχετική φωτογραφια από το Instagram:

Βρείτε τα εδώ

Βάσω Λασκαράκη: Το μπλε της τζιν «κόλασε» μέχρι και τον Σουλτάτο! Κάν'το δικό σου με 69,30 ευρώ!

Το μπλε τζιν της Βάσως Λασκαράκη «κόλασε» μέχρι και τον Σουλτάτο! Κάν'το δικό σου με 69,30 ευρώ και σίγουρα θα μας ευγνωμονείς!

Η Βάσω Λασκαράκη, πήγε μαζί με τον σύζυγό της στο εξωτερικό για τις γιορτές. Εκεί το ζευγάρι χαλάρωσε και η Βάσω έκανε μερικά από τα πιο πετυχημένα της fashion looks!

Εκτός από το υπέροχο μπουφάν της, εμείς ξεχωρίσαμε και το συγκλονιστικό της τζιν! Σε στενή γραμμή, με κόψιμο που χαρίζει ύψος και κλασικό μπλε χρώμα, αν δεν το κάνεις δικό σου εσύ θα χάσεις! Μπορείς να το βρεις σε έκπτωση μόνο με 69,30 ευρώ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία: