Σία Κοσιώνη: Αυτό το αξεσουάρ επιλέγει για να αναδεικνύει τα μαλλιά της! Της δίνει άλλο αέρα!

Δεν το βγάζει από πάνω της!

Σία Κοσιώνη: Αυτό το αξεσουάρ επιλέγει για να αναδεικνύει τα μαλλιά της! Της δίνει άλλο αέρα!

Η Σία Κοσιώνη έχει στη συλλογή της ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ το οποίο φοράει προκειμένου να αναδεικνύει το νέο look που έχει επιλέξει να κάνει στα μαλλιά της! Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που τα φοράει, της δίνουν άλλο αέρα!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της κοντά, ωστόσο η επιλογή της αυτή φαίνεται πως της βγήκε σε καλό μιας και το νέο της look αναδεικνύει υπέροχα το πρόσωπό της!

Βέβαια, προκειμένου να κάνει το look της να φανεί ακόμα περισσότερο, η Σία Κοσιώνη επιλέγει να φοράει εκκεντρικά αξεσουάρ που της δίνουν άλλη φινέτσα!

Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια φαίνεται πως είναι από τα αγαπημένα της, μιας και δεν τα αποχωρίζεται ποτέ!

Σία Κοσιώνη: Δεν βγάζει από τα αυτιά της αυτά τα σκουλαρίκια! Είναι χρυσά και ιδιαίτερα!

Η Σία Κοσιώνη δεν βγάζει από τα αυτιά της αυτά τα σκουλαρίκια! Είναι χρυσά και ιδιαίτερα και σίγουρα θα έχεις και εσύ κάποια παρόμοια στην συλλογή σου.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, βρέθηκε με καλού της φίλους για δείπνο. Εκεί, εμείς κάναμε focus στα σκουλαρίκια της τα οποία και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Χρυσά, διακριτικά και ιδιαίτερα, η Σία Κοσιώνη τα αγαπά πολύ και δεν τα βγάζει από τα αυτιά της, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να τα φορά. Στο look της κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους με μαύρα ρούχα και πήρε -εννοείται- από εμάς το απόλυτο 10άρι!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Την έχετε δει και με σούπερ κλασάτο φόρεμα που έμοιαζε με πανωφόρι;

Σια Κοσιώνη: Φρενίτιδα με τα σκουλαρίκια της! Είναι χρυσά και αναδεικνύουν το πρόσωπο της!

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει η Σία Κοσιώνη με τα χρυσά σκουλαρίκια που επέλεξε να φορέσει σε εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε! Με το σχήμα τους αναδεικνύουν τέλεια, τόσο το πρόσωπο της, όσο και τα κοντά της μαλλιά!

Η αγαπημένη δημοσιογράφος είναι μία γυναίκα που έχει δείξει ότι μπορεί να "σκίσει" με το smart casual look, και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση!

Έτσι, σε ομιλία της σε ΙΕΚ δημοσιογραφίας, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να φορέσει ένα μπλε σύνολο και να δώσει μία ξεχωριστή λάμψη στην εμφάνισή της με τα υπέροχα σκουλαρίκια της!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα ήθελε η κάθε γυναίκα, ενώ είναι αλήθεια πως τα κοσμήματα που επιλέγει να φοράει η Σία Κοσιώνη, είναι ένα κι ένα.

Σία Κοσιώνη σκουλαρίκια