Σία Κοσιώνη: Είναι η «Βασίλισσα» του χρυσού! Το φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω και δεν έδειχνε κιτς!

Το τρικ στο ντύσιμο που λίγοι κατάλαβαν....

Σία Κοσιώνη: Είναι η «Βασίλισσα» του χρυσού! Το φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω και δεν έδειχνε κιτς!

Η Σία Κοσιώνη απέδειξε περίτρανα ότι είναι η «Βασίλισσα» του χρυσού με ένα look μόνο για τολμηρές που λίγες θα έκαναν! Το φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω και δεν έδειχνε κιτς, πάρε αυτό το σύνολο και κράτα το σαν... βίβλο!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ βρέθηκε σε εκδήλωση του Μαζί για το παιδί και εντυπωσίασε τους πάντες με το golden look της. Επέλεξε μπεζ - χρυσό παντελόνι κοστουμιού και σατέν πουκάμισο ίδιας απόχρωσης. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με μπεζ γόβες και μεγάλη office bag.

Το πανωφόρι της ήταν επίσης μπεζ και μάλιστα μέχρι και το μακιγιάζ της ήταν σε ήπιους και απαλούς τόνους. Όσο για τα μαλλιά της; Ήταν χτενισμένα ολόισια και ανέδειξαν τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Να πούμε βέβαια, ότι η Σία Κοσιώνη βάζει και χρώμα με επίσης μεγάλη επιτυχία, με αποκορύφωμα το look της με κατακόκκινη τουαλέτα που μας έκλεψε την καρδιά!

Αν είσαι ξανθιά όπως η Σία Κοσιώνη, εκτός από χρυσό φόρα και αυτά τα χρώματα - Σου πάνε τρελά

Metallic Αποχρώσεις

Οι metallic αποχρώσεις έκαναν δυνατό comeback τις τελευταίες σεζόν, αλλά όταν φοριούνται από ξανθιές τραβούν όλα τα βλέμματα! Metallic τόνοι του ασημί, του χρυσού και του bronze μπορούν να δώσουν edgy και glam διάσταση στις εμφανίσεις σας. Προτιμήστε τα metallic tops, τις metallic midi φούστες με ψηλοτάκουνα και φυσικά τα metallic φορέματα!

Σκούρο Πράσινο

Για να απογειώσετε ένα σκούρο πράσινο ρούχο το μυστικό είναι ένα: να είστε ξανθιά! Απλά αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε θαυμάσει ένα πράσινο πανωφόρι ή ένα μακρύ κυπαρισσί φόρεμα σε μια ξανθιά γυναίκα. Το σκούρο πράσινο κολακεύει απίστευτα τις ανοιχτές ξανθές αποχρώσεις μαλλιών και τις λευκές επιδερμίδες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, super chic και σοφιστικέ χρωματική επιλογή που πρέπει να τολμήσετε!

Λευκό

Μια ξανθιά είναι από μόνη της εντυπωσιακή, αλλά φορώντας λευκά ρούχα γίνεται αυτομάτως συνώνυμο του elegant στυλ! Διαχρονικό, κομψό και αρχοντικό, το λευκό δένει όμορφα με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά και φωτίζει τα χαρακτηριστικά σας. Μη ακούτε όσους λένε πως το λευκό φοριέται μόνο άνοιξη και καλοκαίρι. Το λευκό δεν έχει εποχή! Επενδύστε σε all time classic λευκά ρούχα, όπως ένα λευκό φόρεμα, ένα καλό λευκό πουκάμισο και ένα λευκό κουστούμι.