Η Ελένη Φουρέιρα έγινε dancing queen - Με αυτή τη ζώνη πάθαμε έρωτα

Tο look που τις πάτησε όλες κάτω!

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε dancing queen - Με αυτή τη ζώνη πάθαμε έρωτα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι γνωστή για το άψογο στιλ της όμως τώρα το τερμάτισε μιας και έγινε dancing queen! Με αυτή τη ζώνη που φόρεσε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της πάθαμε έρωτα και θα ψάξουμε μέχρι να την εντοπίσουμε!

Είναι γεμάτη στρας και έχει πάνω τεράστια αγκράφα, ενώ με το ασημί χρώμα της «σπάει» την μονοτονία του ροζ συνόλου. Η ίδια, έβαλε την σκια της Άνοιξης σε ροζ, όπως γράψαμε προχτές και ντύθηκε σε στιλ dancing queen.

Ποπ χρώματα, έντονες υφές και μικροσκοπικά ρούχα, η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε ξανά και βγήκε νικήτρια της μόδας. Αν έχεις κι εσύ μια ζώνη στη συλλογή σου, μπορείς να την μεταποιήσεις και να τις βάλεις σε κάποια μοδίστρα στρας. Αν πάλι δεν έχεις την... διάθεση, τα μαγαζιά είναι γεμάτα! Σε κάθε περίπτωση, οι ζώνες με έντονες αγκράφες είναι τρελό trend και σίγουρα τραβάνε τα βλέμματα.

Δες την σχετική ανάρτηση της Ελένης:

Πώς να βάλεις την ζώνη σου σαν την Ελένη Φουρέιρα - Γίνε κι εσύ dancing queen

Οι στολισμένες με στρας ζώνες ήταν πάρα πολύ της μόδας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 τόσο στις πασαρέλες όσο και στις καθημερινές εμφανίσεις. Χαρακτήρες όπως η Κάρι από το SATC φορούσαν την τάση πάνω από τη γυμνή κοιλιά τους, όπως άλλωστε μπορείτε να κάνετε κι εσείς σήμερα!

Φορέστε μία τέτοια ζώνη με το αγαπημένο σας τζιν ή συνδυάστε την με οποιοδήποτε μαύρο ή λευκό φόρεμα για να τονίσετε τη μέση σας… με λαμπερό τρόπο! Προσοχή το υπόλοιπο σύνολο να είναι σε χαμηλούς τόνους, αφού ένα statement αξεσουάρ αρκεί, γιατί μετά από dancing queen θα θυμίζετε.... ντισκομπάλα! Σε κάθε περίπτωση, less is always more.