Η Δούκισσα Νομικού με κόκκινη τουαλέτα που θα ζηλέψεις - Άφηνε ένα σημείο μόνο ακάλυπτο

Η φωτογραφία από πλατό του ΑΝΤ1

Η Δούκισσα Νομικού με κόκκινη τουαλέτα που θα ζηλέψεις - Άφηνε ένα σημείο μόνο ακάλυπτο

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε με κόκκινη τουαλέτα που σίγουρα θα ζηλέψεις και εσύ, ήταν υπέροχη. Άφηνε ένα σημείο μόνο ακάλυπτο και μόλις δεις την φωτογραφία θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Τολμάς να αντιγράψεις το look της; Είναι για λίγες...

Η παρουσιάστρια, είναι full time μανούλα και επιχειρηματίας, πλέον! Η Δούκισσα Νομικού έχει την δική της συλοογή με κοσμήματα, η οποία πάει και εξαιρετικά καλά, αλλά πριν από χρόνια, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΑΝΤ1.

Η Σήλια Κριθαριώτη, θυμήθηκε τις εν λόγω εποχές και δημοσίευσε στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία της κατάξανθης (τότε) Δούκισσας με κόκκινη τουαλέτα. Το φόρεμά της ήταν μάξι και φούσκωνε, ήταν όλο κλειστό και είχε ακάλυπτο μόνο το μπούστο της. Το συγκεκριμένο σχέδιο μάλιστα, είναι ένα από τα best seller της σχεδιάστριας και σίγουρα θα το ζηλέψεις και εσύ, όπως ζηλέψαμε και εμείς όταν το είδαμε... Παρακάτω θα βρεις και την σχετική φωτογραφία αλλά και μια ακόμα top εμφάνισή της με φούξια κοστούμι:

Μια ακόμα εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού με κόκκινη τουαλέτα που λατρέψαμε

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες της Ελληνικής showbiz και το επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά με την εμφάνιση της που «μάγεψε» τα πλήθη. Η κατακόκκινη τουαλέτα που φόρεσε, είχε ένα τολμηρό άνοιγμα στο πόδι της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν χρειάζεται πολλά για να κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν προς εκείνη. Είναι κούκλα, ενώ διατηρεί ακόμη και μετά την γέννηση των δυο της παιδιών άψογες αναλογίες. Μάλιστα, την κορούλα της την έφερε στον κόσμο πριν λίγους μήνες.

Ο λογαριασμό της αγαπημένης σχεδιάστριας Celia Kritharioti μοιράστηκε σε ένα Instastory του με του ακόλουθους του μια φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού, η οποία φορούσε μια απίστευτη δημιουργία της. Ήταν maxi κατακόκκινη τουαλέτα με εντυπωσιακό άνοιγμα στο ένα πόδι. Το πάνω μέρος είχε μια ράντα και τον έναν ώμο έξω.

Μάλιστα, την συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε repost η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δούκισσα Νομικού κόκκινη τουαλέτα

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες με μια ανάρτηση αποκάλυψε πως κάτι έρχεται πολύ σύντομα.