Με χρυσή σατέν φούστα η Τατιάνα Στεφανίδου - Μείναμε «κάγκελο» με το παπούτσι

Εσύ θα τα φορούσες;

Με χρυσή σατέν φούστα η Τατιάνα Στεφανίδου - Μείναμε «κάγκελο» με το παπούτσι

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή της μέχρι σήμερα, φορώντας μια χρυσή σατέν φούστα. Εμείς, μείναμε «κάγκελο» με το παπούτσι και αυτό το look μόνο εκείνη θα μπορούσε να το υποστηρίξει από... νωρίς το πρωί!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, έδωσε ραντεβού με τους διαδικτυακούς της φίλους χτες στην εκπομπή της αλλά εμείς σταθήκαμε στο look. Η ίδια, επέλεξε σατέν φούστα σε χρυσό, και την συνδύασε με πλεκτό πουλόβερ σε λευκό.

Η λεπτομέρεια που έδωσε grande touch στο σύνολό της, ήταν τα επίσης χρυσά πέδιλα που δεν δίστασε να βάλει στην καρδιά του χειμώνα. Άλλωστε η Τατιάνα Στεφανίδου φημίζεται για το στιλ της αλλά και την τόλμη που έχει στο να επιλέγει outfits και looks μακριά από τα συνηθισμένα. Μην ξεχνάμε και εκείνο με το μαύρο μίνι φόρεμα που μας είχε ενθουσιάσει.... Δείτε την σχετική ανάρτηση με την χρυσή σατέν φούστα:

Πως να φορέσεις σωστά χρυσή πινελιά στα ρούχα σου όπως η Τατιάνα Στεφανίδου - Έβαλε φούστα

Το χρυσό σακάκι ή έστω το σακάκι με χρυσές πέτρες και παγιέτες το χειμώνα το είδαμε να κυκλοφορεί αλλά ήταν ευτυχώς για επιλεγμένες εμφανίσεις και συνδυασμένο με απόλυτα casual παντελόνι και t-shirt. Αξίζει να το κρατήσεις και για του χρόνου γιατί σίγουρα θα το φορέσεις αρκετά απλά πρόσεξε τον τρόπο που θα το συνδυάσεις ώστε να μην καταλήξεις υπερπαραγωγή. Η χρυσή φούστα είναι τόσο πολύ sexy που πολλές φορές με κάνει να ζηλεύω όσες μπορεί να τολμήσουν να τη φορέσουν έξω βράδυ, αφού προϋποθέτει ψηλά και καλλίγραμμα πόδια και φυσικά απόλυτα λιτούς συνδυασμούς και μακιγιάζ. Το χρυσό παντελόνι φορέθηκε πολύ μέσα στον χειμώνα και μπορώ να σου πω όχι άδικα αφού η δεκαετία του ’80 έχει την τιμητική της και το συγκεκριμένο μπορεί, αν φορεθεί σωστά, να αποδώσει έναν πολύ ροκ χαρακτήρα.