Αυτά τα αξεσουάρ επιλέγει η Ελένη Φουρέιρα για να λάμπει στην πίστα - Είναι μόνο για εκκεντρικές

Σίγουρα θα τα λατρέψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά τα αξεσουάρ επιλέγει η Ελένη Φουρέιρα για να λάμπει στην πίστα - Είναι μόνο για εκκεντρικές

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σίγουρα μία εκκεντρική καλλιτέχνιδα και έτσι και τα αξεσουάρ που επιλέγει ταιριάζουν στο edgy στιλ της! Αυτά είναι λοιπόν τα στοιχεία που προσθέτει πάνω της προκειμένου να απογειώνει την εμφάνισή της και να λάμπει ολόκληρη πάνω στην πίστα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν αφήνει ποτέ την εμφάνισή της να κινηθεί εντός του πλαισίου, και πάντα επιλέγει να κάνει συνδυασμούς που θα συζητηθούν και θα τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Φυσικά στις επιλογές της αυτές ανήκουν και τα πιο edgy κοσμήματα που επιλέγει και απογειώνει κάθε της look. Μπορεί μία εμφάνιση να είναι φαινομενικά απλή και να απογειωθεί άμεσα με τα αξεσουάρ που θα προστεθούν σε αυτή.

Πέρα από τα κοσμήματά της, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μία ματιά σε αυτά τα sneakers που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν φαίνεται να ξέρει καλά αυτό το παιχνίδι του στιλ και εμείς έχουμε βρει μερικά από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ που έχει φορέσει για να σας τα δείξουμε! Τολμήστε λοιπόν κι εσείς και ακολουθήστε το δρόμο που χάραξε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ελένη Φουρέιρα αξεσουάρ

Μαζί με τα αξεσουάρ της, η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει και εκκεντρικά γυαλιά ηλίου

Μόλις είδαμε τα γυαλιά της Ελένης Φουρέιρα μείναμε μιας και είναι βγαλμένα από όνειρο! Το μόνο σίγουρο είναι πως κι εσύ αλλά και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή της, μιας και ανήκει στα trends του 2020!

Τα extreme σχέδια στα γυαλιά ηλίου είναι must για φέτος, και η Ελένη Φουρέιρα δε θα μπορούσε παρά να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Έτσι έκανε το πιο στιλάτο look και το συνδύασε με τα γυαλιά που θέλει να έχει η κάθε γυναίκα!

Μιας και είπαμε για την Ελένη Φουρέιρα, είδες τα sneakers που φόρεσε; Αν όχι τσέκαρε τα εδώ!

Το σχήμα τους μπορεί να φαίνεται παράτολμο, είναι όμως ικανό να απογειώσει το look σου και να σε κάνει να δείχνεις ένα σωστό fashion icon.

Πάρε λοιπόν συμβουλές από την αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα και ετοιμάσου να τους κατακτήσεις όλους!

Ελένη Φουρέιρα γυαλιά