Για γκράντε εμφανίσεις μετά την καραντίνα αυτό το φόρεμα των BSB - Είναι σε αδιανόητη έκπτωση

Θα σε κοιτάνε όλοι στα σίγουρα στην πρώτη έξοδο μετά την καραντίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για γκράντε εμφανίσεις μετά την καραντίνα αυτό το φόρεμα των BSB - Είναι σε αδιανόητη έκπτωση

Είναι σε αδιανόητη έκπτωση αυτό το φόρεμα που είναι και σακάκι και θα το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB. Είναι για τις γκράντε εμφανίσεις σου μετά από την καραντίνα και σίγουρα πρόκειται όλα τα βλέμματα να πέσουν επάνω σου στην πρώτη σου έξοδο.

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες στα καταστήματα και συγκεκριμένα στα online, αφού για ακόμη λίγες ημέρες είναι κλειστά και τα κομμάτια που έχουν προσφορές είναι άκρως εντυπωσιακά όλα, ένα προς ένα.

Στα BSB λοιπόν θα βρεις σε αδιανόητη έκπτωση ένα σακάκι - φόρεμα, το οποίο μάλιστα μπορείς να φορέσεις και στα δυο στιλ. Είναι απίθανο για φέτος την Άνοιξη και θα τους «μαγέψεις» όλους με το ακαταμάχητο στιλ που θα δημιουργήσεις.

Συνδύασε το με ψηλές καφέ μπότες ή με πέδιλα και είναι έτοιμη μετά την καραντίνα να τους αφήσεις όλους «ξερούς». Ωστόσο, αν το θέλεις πρέπει να τρέξεις για να το προλάβεις πριν εξαφανιστεί.

ΣΑΚΑΚΙ-ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ - Από €129,00 € μόνο με 90,30 €

Πρόκειται για το μακρυμάνικο φόρεμα με σταυρωτό κλείσιμο, με πέτο και γιακά, ανάγλυφα κουμπιά, πλισέ τελείωμα, βάτες στους ώμους και είναι σε κανονική γραμμή.

BSB φόρεμα σακάκι

Πως να διαλέξεις το κατάλληλο λευκό φόρεμα - όπως αυτό των BSB

  • Αν έχεις λευκή επιδερμίδα (σαν το γάλα) επιλέγεις αγνό και ανοιχτό-λαμπερό-λευκό το οποίο συνδυάζεις με ασημένια αξεσουάρ.
  • Αν έχεις μέτρια σκούρα επιδερμίδα επιλέγεις το εκρού και το συνδυάζεις με χρυσά κοσμήματα.
  • Αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ σκούρα το ιδανικό για εσένα είναι επίσης το εκρού αλλά και το κρεμ εκρού αλλά πρέπει να αποφύγεις το πολύ λευκό διότι η αντίθεση θα είναι πολύ έντονη και δεν θα σε κολακεύει.
  • Αν έχεις χλωμή επιδερμίδα τότε το off white είναι για εσένα.
  • Όταν επιλέγεις το ύφασμα του λευκού σου φορέματος δώσε προσοχή για να μη βρεθείς γυμνή στο δρόμο.
    σέκαρε αν είναι διαφανές και απέφυγε να αγοράσεις κάτι see through που θα σε μετατρέψει σε κινούμενη ερωτική ταινία.
  • Διάλεξε οπακ υφάσματα για να μην έχεις το άγχος ότι ο κόσμος βλέπει την εσωτερική σου ομορφιά και τα εσώρουχά σου.

Ωστόσο, η Άνοιξη έχει μπει επίσημα όπως φαίνεται και στον καιρό που είναι σε γενικές γραμμές ζεστός και σιγά σιγά πρέπει να κάνουν μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Και αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε θα σας πω εγώ. Από τα πανωφόρια. Βγάλτε τα πολύ χοντρά τα χειμωνιάτικα. Και αν θέλετε κάτι καινούριο στα BSB σας βρήκα 5 που είναι ότι πρέπει για αυτή τη σεζόν.

TAGS