H τσάντα από τα Zara που θα λατρέψεις! Κοστίζει μόλις 25€...

H τσάντα από τα Zara που θα λατρέψεις! Κοστίζει μόλις 25€...

H τσάντα που ο κόσμος της μόδας λάτρεψε το 2017 στην πιο value for money εκδοχή της.

Κάποτε η χρήση αυτού του σχεδίου ήταν μόνο για πρακτικούς λόγους, οπότε και τα σχέδια που κυκλοφορούσαν ήταν ανάλογης αισθητικής. Διαβάστε παρακάτω...

Μέσα στο 2017 όμως, και με επώνυμους οίκους όπως Gucci και Prada να λανσάρουν τη δική του εκδοχή, επανήλθε δυναμικά, έγινε τάση, φορέθηκε από fashion bloggers, στιλίστες και influencers και, όλα δείχνουν ότι, θα συνεχίσει να φοριέται με μανία και το 2018.

Δείτε ακόμη: Ποια είναι τα σωστά εσώρουχα που πρέπει να φορέσεις με τα γιορτινά σου outfits;

Η belt bag ή αλλιώς bum bag είναι όμορφη, πρακτική, εξωφρενικά σικ και stylish και χωράει τα απαραίτητα.

Φοριέται πάνω από την μπλούζα ή το πουλόβερ σας, σαν ζώνη και, εκτός από ελευθερία κινήσεων, είναι το στοιχείο που, αναπόφευκτα, κάνει το στιλ σας, τον ορισμό του σύγχρονου και του -αν θέλετε- cool.

Επιπλέον είναι και το άλλο: φορώντας την ξενοιάζετε από τo άγχος ενδεχόμενης κλοπής πορτοφολιού, κινητού κ.λπ. Κάθε πολύτιμο σας αντικείμενο δεν βρίσκεται πλέον στο πλάι ή στην πλάτη του σώματος σας, αλλά ακριβώς μπροστά σας.

Δείτε ακόμη: Μόδα και μελαγχολία: Αυτά είναι τα αξεσουάρ που θα σου φτιάξουν την διάθεση! (Photo)

Aν λοιπόν μια τέτοια τσάντα βρίσκεται μέσα στη wish list σας, τότε ξέρουμε που αξίζει να ψάξετε. Βλέπετε ένα τόσο δημοφιλές σχέδιο δε θα μπορούσε να λείπει από τα Zara.

Έτσι στη συλλογή με τις τσάντες, βρήκαμε την απόλυτη belt bag. Συνδυάζει κομψότητα, πρακτικότητα, πολυτελείς λεπτομέρειες και μια εξαιρετικά δελεαστική τιμή.

Ο λόγος γι' αυτό το μαύρο τσαντάκι το οποίο δίνει τη δυνατότητα από τσάντα χιαστί να γίνει τσάντα μέσης με μια κίνηση. Πώς; Προσαρμόζοντας το λουράκι της. Διαθέτει μια λαβή στο ύψος της περιφέρειας και μία στον ώμο οι οποίες και ρυθμίζονται και αφαιρούνται.

Δείτε ακόμη: Φόρεμα: 8 διαφορετικοί τρόποι να το φορέσεις τον χειμώνα και να εντυπωσιάσεις!

Η χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια με τα δύο λιοντάρια είναι που κάνει το σχέδιο να φαίνεται ακόμα πιο πολυτελές και τις εμφανίσεις σας ακόμα πιο προσεγμένες. Η τιμή του; 25,95 ευρώ. Θα τη βρείτε εδώ.

bovary.gr