Ανοιξιάτικο shopping στα πολυκαταστήματα notos!

Αρθρογράφος: Έλενα Οικονόμου
Έλενα Οικονόμου
Ανοιξιάτικο shopping στα πολυκαταστήματα notos!

Η άνοιξη πάντα με εξιτάρει, είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για μένα.

Ο λόγος; Ως fashion editor αναζητώ τρόπους να ανανεώσω το στυλ μου μέσα από κομμάτια που μου φτιάχνουν τη διάθεση... Είναι μια ηλιόλουστη μέρα κι εγώ αποφασίζω να κατέβω στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για το δικό μου shopping therapy! Εννοείται πως ο δρόμος μου με οδηγεί στο πολυκατάστημα notos στην καρδιά της πόλης, αφού εδώ ξέρω πως θα βρω όλα τα αγαπημένα μου brands… Χωρίς να χάνω χρόνο ανεβαίνω στον όροφο με τα γυναικεία όπου βρίσκω υπέροχα ανοιξιάτικα ρούχα και αξεσουάρ! Διαβάστε παρακάτω...

Οι νέες συλλογές των brands είναι υπέροχες και ξαφνικά γεννιέται μέσα μου μία ακατανίκητη επιθυμία να τα δοκιμάσω όλα! Περνάω από τα corners του Lauren Ralph Lauren στον 1ο όροφο και της Lacoste στον 5ο, όπου επιλέγω υπέροχα τοπ και φορέματα σε tennis style. Συνεχίζω ακάθεκτη - η αγκαλιά μου έχει ήδη γεμίσει με μπλούζες από τις μάρκες Gant και Barbour (που βρίσκονται και αυτές στον 5ο) και τζιν παντελόνια Lee και Wrangler (από τον 4ο) - και λίγο πριν μπω στα δοκιμαστήρια επιλέγω ένα τέλειο τζάκετ από Camel Active (4ος όροφος), δύο υπέροχες καμπαρντίνες Trussardi Jeans αλλά και ένα girly πουκάμισο της Juicy by Juicy Couture (από τον 5ο όροφο). Τέλεια!

Κι επειδή είμαι αθλητικός τύπος και fan του athleisure look συνεχίζω τη βόλτα μου στον 6ο όροφο με τα sporty ρούχα. Εδώ βρίσκω πρακτικά και cool σετ της Reebok, της Puma, της Adidas και πολλών ακόμα διάσημων αθλητικών brands, που θα κάνουν τις μέρες μου στο γυμναστήριο πιο trendy και φωτεινές!

Φεύγοντας, δεν μπορώ να μην κάνω μία επίσκεψη στο ισόγειο στο τμήμα με τα αξεσουάρ, με τα όμορφα κοσμήματα της Antica Murrina αλλά και τα minimal chic της Li LA LO ενώ για το τέλος κρατάω το καλύτερο: Το τμήμα με τα δερμάτινα αξεσουάρ όπου χαζεύω τις μοντέρνες τσάντες Valentino, Roccobarocco, Love Moschino, αλλά και τις πιο κλασικές TΟUS και Ferre. Το μάτι μου όμως καρφώνεται σε μια Esprit που ξέρω πως θα με βολέψει πολύ στην καθημερινότητά μου και εννοείται πως την παίρνω χωρίς να χάσω χρόνο

Τελικά, κάθε μου βόλτα για shopping στο notos είναι διαφορετική αφού βρίσκω συνέχεια νέα must have items που με ενθουσιάζουν!