Shop it! Τα must haves σανδάλια του καλοκαιριού για all day looks!

Εμείς τα λατρέψαμε! Εσύ;

Shop it! Τα must haves σανδάλια του καλοκαιριού για all day looks!

Επιρροές από τα 90’s, σχοινί και PVC είναι ανάμεσα στις πιο hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού στα σανδάλια! Παίξε με το ύψος της πλατφόρμας, φόρεσε mules με χαμηλό τακούνι αλλά και σανδάλια με βασικό πρωταγωνιστή το σχοινί θα σε συντροφεύσουν στις βόλτες σου στην πόλη και στο νησί.

Στην FAVELA θα βρεις σανδάλια και flatforms από αγαπημένα brands και μέσα από μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες! Διαβάστε παρακάτω...

Με ροκ στοιχεία, ρομαντική διάθεση και με την δύναμη των λουλουδιών θα δώσεις μια girly διάθεση στα καλοκαιρινά σου outfits.

Flatforms

Flatforms με ανατομικό σχεδιασμό και σχοινί στην σόλα που θα σε συνοδεύσουν στις βόλτες αλλά και στις βραδινές σου εμφανίσεις είναι στην κορυφή των must have για αυτό το καλοκαίρι. Διάλεξε τα δερμάτινα με τον φιόγκο ή τις μεταλλικές αποχρώσεις για να δώσεις glam στοιχεία στην εμφάνισή σου.

Menorquinas Popa

Με Ισπανικό design και αέρα μεσογείου τα Menorquinas POPA ταιριάζουν απόλυτα στις casual εμφανίσεις σου με σορτς και t-shirts ενώ μπορείς να κάνεις τους πιο απίθανους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Δείτε ακόμη: Pastels is the new black! Η απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι!

Ancient Lovers

Το Gladiator στυλ έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου! Δέσε τα σανδάλια σου σε ότι ύψος θέλεις και δώσε αρχαιοελληνικό αέρα στο ντύσιμο σου. Συνδύασε τα με μακριά φορέματα και φούστες για ένα χαλαρό ποτό.

Slide in

Τις τελευταίες σεζόν ανάμεσα στις hot επιλογές των γυναικών είναι τα slides, σχέδιο που φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή της FAVELA. Θα τα βρεις σε ανθεκτικό πλαστικό, με prints ή glitter αλλά και με σχοινί, για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Σανδάλια με λεπτά λουριά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο θηλυκό από τα ψηλοτάκουνα σανδάλια με πολύ λεπτά λουριά. Θα σε συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές επίσημες εμφανίσεις σου ενώ οι μίνιμαλ λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν να τα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα.