H&M: Αυτή η φούστα από τη νέα συλλογή θυμίζει "σακούλα" και την φοράνε ήδη όλες!

Εμείς την αγαπήσαμε!

H&M: Αυτή η φούστα από τη νέα συλλογή  θυμίζει

Αυτή την φούστα από την νέα συλλογή των H&M την φοράνε ήδη όλες, παρόλο που θυμίζει... "σακούλα". Ο συγκεκριμένος τύπος έχει γίνει πολύ της μόδας.

Έχουμε αφήσει πίσω τις βαρετές και κλασσικές φούστες και πλέον όλες επιλέγουν ιδιαίτερα κοψίματα και διαφορετικά από τα "ήσυχα" χρώματα.

Μάλιστα, εκτός το είδος "paper bag" υπάρχει το τζιν παντελόνι της μαμάς το οποίο προκαλεί φρενίτιδα.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M βρήκαμε την paper bag φούστα που ήδη την φοράνε όλες. Κοστίζει 29,99 €.

Είναι ψηλόμεση και η λεπτομέρεια με την ζώνη στην μέση κάνει την διαφορά.

H&M φούστα

H&M νέα συλλογή

H&M: Αυτό το παλτό πρέπει να το έχουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα! Θα το βρεις σε τρία χρώματα!

Αυτό το παλτό πρέπει να το έχουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα, στην ντουλάπα τους. Θα το βρεις σε τρία μοναδικά χρώματα στα H&M.

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε ένα σχετικά καλοκαιρινό καιρό, ωστόσο ήρθε η ώρα να πιάσουν τα κρύα και να φορέσουμε τα μπουφάν και τα παλτό μας.

Η&Μ: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή θα τους "μαγέψει" όλους! Βγαίνει σε δυο χρώματα!

Για όσες ακόμη δεν έχετε κάνει τις αγορές σας ή θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας σας βρήκαμε το παλτό που αγαπούν όλες οι γυναίκες που ακολουθούν την μόδα, ενώ το φοράνε ήδη πολλές influencers.

Πρόκειται, για το αγαπημένο κλασικό παλτό με την ζώνη στη μέση, το οποίο βρίσκουμε σε μαύρο, γκρι και μπεζ. Μπορεί η τιμή του να είναι τσιμπημένη, καθώς κοστίζει 99.00 ευρώ, ωστόσο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες καθώς θα το έχετε για πολύ καιρό.

H&M παλτό

H&M πανωφόρι

μπουφάν H&M ρούχα

H&M: Αυτή η φούστα έχει κουμπιά που θα τον αναστατώσουν! Κάνε τον να έχει... εμμονή μαζί σου!

Αυτή η φούστα από το H&M έχει κουμπιά που θα τον αναστατώσουν! Κάνε τον να έχει... εμμονή μαζί σου με μια μόνο αγορά σου.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα, σου βρήκαμε ένα κομμάτι που θα τον κάνει να μην πάρει το βλέμμα του από πάνω σου.

Η&Μ: Αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή θα τους "μαγέψει" όλους! Βγαίνει σε δυο χρώματα!

Η συγκεκριμένη φούστα με τα κουμπιά στην μέση, θα του δώσουν την εντύπωση ότι... μπορεί να στην ανοίξει πολύ εύκολα. Όμως, κάνει μεγάλο λάθος, αφού τα κουμπιά της είναι απλά για την εικόνα και μόνο. Αυτό όμως εκείνος δεν το ξέρει!

Φόρεσε την με μαύρα πέδιλα ή γόβες και ένα top της επιλογής σου και είσαι έτοιμη να τον εντυπωσιάζεις.

H&M φούστα

H&M νέα συλλογή

H&M τιμές φούστες

Textured-weave skirt
39,99 €